VRT
Volledig scherm
© VRT

Radio 2-inspecteur Sven Pichal getuige van incident met William Boeva: “Ik zie op zijn gezicht hoe hard het aankomt”

ShowbizzRadiostem Sven Pichal (42) heeft het in een column opgenomen voor comedian William Boeva (31). Op dinsdagmiddag was Pichal namelijk getuige van een naar voorval. Zo werd de komiek, terwijl hij op een terras zat, hardop uitgelachen door enkele jongeren.

43 reacties

 • Marc De Landsheer

  1 maand geleden
  De maatschappij verandert continu. Alleen al de grote verschillen per halve generatie (om de 10 jaar) zijn enorm merkbaar. Meestal krijg je vanuit een groep van een andere leeftijd opmerkingen . Tja jongeren ze worden mondiger, assertiever , maar zijn soms ook flapuit met zeer pijnlijke uitspraken. Ik zal het kort samenvatten met een anders valide Lacht men nooit.
 • Rene Philips

  1 maand geleden
  Beste mensen er is wel degelijk een verschil tussen zelfspot en uitgelachen worden om je handicap.
 • Linda Heremans

  1 maand geleden
  Dat is het probleem met de jeugd van Antwerpen, ze willen zelf aanvaard worden en willen respect omdat ze anders zijn. Maar ze hebben zelf geen tolerantie of respect voor anderen tot ze zelf uitgelachen worden want dan voelen ze zich onrecht aangedaan en is dat het einde van de wereld.
 • Verlooy Carl

  1 maand geleden
  Respect voor éénieder, dit is een heel belangrijke troef in onze maatschappij
 • Kjell Van daele

  1 maand geleden
  William lacht zelf met zijn eigen in shows dus hem zal daar niks van aan trekken.
 1. Luc Appermont in ‘Ik Wil Een Kind’: “Twee mannen die een kind grootbrengen was ver van ons bed, maar het is een gemis”
  TV

  Luc Appermont in ‘Ik Wil Een Kind’: “Twee mannen die een kind grootbren­gen was ver van ons bed, maar het is een gemis”

  Maandag 18 oktober doorbreekt Dina Tersago in ‘Ik Wil Een Kind’ het taboe rond bewust co-ouderschap. Bij deze niet-traditionele gezinsvorm spreken twee of meer mensen af om samen een kind op de wereld te zetten en op te voeden. Zonder romantische relatie, maar met een verbintenis voor het leven: een gedeelde liefde voor het kind. In de oproepaflevering zet Dina het thema op de kaart en gaat ze op zoek naar geschikte wensouders. Ook Luc Appermont vertelt over zijn kinderwens.
 2. Eerste film(opnames) in de ruimte ingeblikt: Russische actrice veilig geland op aarde
  FILM
  3

  Eerste film(opnames) in de ruimte ingeblikt: Russische actrice veilig geland op aarde

  De Russische actrice en regisseur die twaalf dagen aan boord van het International Space Station (ISS) verbleven om de eerste film in de ruimte op te nemen, zijn veilig en wel op aarde geland. Het Sojoez-ruimtevaartuig MS-18 met aan boord actrice Joelia Peresild, regisseur Klim Sjipenko en kosmonaut Oleg Novitski landde volgens plan om 4.36 uur in de steppe van Kazachstan. Wanneer de film in de zalen komt, is nog onduidelijk.
 3. Eén nieuwe single, véél tranen: deze kandidaten overleefden eerste bootcamp van ‘K2 zoekt K3' niet
  Play
  TV
  6

  Eén nieuwe single, véél tranen: deze kandidaten overleef­den eerste bootcamp van ‘K2 zoekt K3' niet

  Slechts 15 kandidaten overleefden de auditierondes van ‘K2 zoekt K3'. Zij gingen door naar de gevreesde bootcamp, waar er alweer wat kandidaten zouden afvallen. Zingen met Rolf Sanchez en acteren met Jacques Vermeire: de mogelijke nieuwe K3'tjes hadden het erg naar hun zin. Tenminste, tot het moment van de waarheid aanbrak. Drie kandidaten moesten na deze aflevering namelijk onverbiddelijk naar huis, en zagen hun droom in het water vallen.