Rachel Hazes is niet van plan haar mond te houden als het om haar ex-schoondochter gaat, zo blijkt.
Volledig scherm
Rachel Hazes is niet van plan haar mond te houden als het om haar ex-schoondochter gaat, zo blijkt. © Hollandse Hoogte/Anneke Janssen/ANP Kippa - Fotomontage HLN

Rachel Hazes verklaart oorlog aan Andrés ex: “Monique, ga werken voor je geld!”

ShowbizzRachel Hazes (51) is niet van plan haar mond te houden. De moeder van André heeft het helemaal gehad met haar ex-schoondochter Monique Westenberg (43) en haalt in een interview met de Nederlandse editie van Story fel uit. Volgens ‘moeder Hazes’ betaalt André (27) nog steeds alle kosten voor Monique, hoewel hij ondertussen zelf ging samenwonen met zijn nieuwe vriendin Sarah van Soelen (25).

 1. Hoe deze vrouwen hun familie-imperium stevig in handen houden: “Wat hij per maand verdiende, haalde ik binnen aan commerciële deals”
  PREMIUM
  Showbizz

  Hoe deze vrouwen hun familie-imperium stevig in handen houden: “Wat hij per maand verdiende, haalde ik binnen aan commer­ciële deals”

  Achter elke succesvolle man staat een sterke vrouw. ’t Is een huizenhoog cliché waar al eens lacherig over wordt gedaan. Maar opvallend: in de bekendste showbizzfamilies zijn het ook écht de vrouwen die stevig aan de touwtjes trekken. Een familie-imperium leiden ’n mannenzaak? Niet als je Sharon Osbourne, Kris Jenner, Rachel Hazes, Carmen Pfaff of Stephanie Planckaert heet. “Het ene moment de meest charmante gastvrouw, het volgende een keiharde zakenvrouw aan de onderhandelingstafel. Ze kan het allemaal.”
 2. Werken als interim: krijg je dan een hoger loon? En met welke voordelen en nadelen moet je rekening houden?
  Jobat

  Werken als interim: krijg je dan een hoger loon? En met welke voordelen en nadelen moet je rekening houden?

  De vacaturegraad van interimjobs blijft een pak hoger dan die van vaste banen. Er zijn in ons land dan ook voortdurend tienduizenden vacatures voor jobs als uitzendkracht. Dat blijkt uit recente cijfers van Statbel. Waar vind je de meeste vacatures op interimbasis? Verdien je als uitzendkracht meer dan als vaste medewerker? En wat zijn de voor- en nadelen van zo’n tewerkstelling als interim? Jobat.be zet het voor je op een rij.