Rachel Hazes is niet van plan haar mond te houden als het om haar ex-schoondochter gaat, zo blijkt.
Volledig scherm
Rachel Hazes is niet van plan haar mond te houden als het om haar ex-schoondochter gaat, zo blijkt. © Hollandse Hoogte/Anneke Janssen/ANP Kippa - Fotomontage HLN

Rachel Hazes verklaart oorlog aan Andrés ex: “Monique, ga werken voor je geld!”

ShowbizzRachel Hazes (51) is niet van plan haar mond te houden. De moeder van André heeft het helemaal gehad met haar ex-schoondochter Monique Westenberg (43) en haalt in een interview met de Nederlandse editie van Story fel uit. Volgens ‘moeder Hazes’ betaalt André (27) nog steeds alle kosten voor Monique, hoewel hij ondertussen zelf ging samenwonen met zijn nieuwe vriendin Sarah van Soelen (25).

 1. Dolverliefd en iedereen mag het zien: in het spoor van André Hazes en Sarah van Soelen op Ibiza
  PREMIUM
  Showbizz

  Dolver­liefd en iedereen mag het zien: in het spoor van André Hazes en Sarah van Soelen op Ibiza

  Een azuurblauwe zee, een luxueus hotel, en dat alles overgoten met héél veel zon. De jaloersmakende foto’s die André Hazes (27) en z’n Sarah Van Soelen (25) op Instagram delen, barsten van het vakantiegevoel. En van het geluk, want de twee tortelduifjes genieten overduidelijk evenzeer van elkaar als van Ibiza, waar ze momenteel verblijven. En ja, zo’n liefdesvakantie mag wat kosten.
 2. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 1. Hoe deze vrouwen hun familie-imperium stevig in handen houden: “Wat hij per maand verdiende, haalde ik binnen aan commerciële deals”
  PREMIUM
  Showbizz

  Hoe deze vrouwen hun familie-imperium stevig in handen houden: “Wat hij per maand verdiende, haalde ik binnen aan commer­ciële deals”

  Achter elke succesvolle man staat een sterke vrouw. ’t Is een huizenhoog cliché waar al eens lacherig over wordt gedaan. Maar opvallend: in de bekendste showbizzfamilies zijn het ook écht de vrouwen die stevig aan de touwtjes trekken. Een familie-imperium leiden ’n mannenzaak? Niet als je Sharon Osbourne, Kris Jenner, Rachel Hazes, Carmen Pfaff of Stephanie Planckaert heet. “Het ene moment de meest charmante gastvrouw, het volgende een keiharde zakenvrouw aan de onderhandelingstafel. Ze kan het allemaal.”