discogs
Volledig scherm
© discogs

QUIZ: na de split van meidengroep Sugarfree, hoeveel ter ziele gegane Vlaamse zangduo's en -trio's ken jij nog?

Onoverbrugbare meningsverschillen liggen aan de basis van de split van de Vlaamse meidengroep Sugarfree. Sugarwhat? Voor velen onbekend, maar vaste kost voor de kijkers van themazender MENT TV en de luisteraars van Family Radio.  Hoeveel ter ziele gegane Vlaamse zangduo's en -trio's ken jij nog? 

3 reacties

 • Clement Asselman

  5 jaar geleden
  Meidengroepen kunnen blijkbaar niet bij elkaar blijven. Vraag eens aan de "kotbazen" wat hun ervaring is met groepen meisjes die samen bv. een appartement huren. Die halen bijna nooit het einde van het academiejaar. En dit in tegenstelling met jongens, waar dat in de regel wel lukt! Seksisme? Neen, feiten!
 • Johan Dingemanse

  5 jaar geleden
  Nog nooit van gehoord...
 • Koenraad Verstraeten

  5 jaar geleden
  6 op 7; niet slecht gegokt. Haha!
 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.