Quentin Tarantino getrouwd met Israëlische zangeres Daniella Pick

Quentin Tarantino en Daniella Pick op het Lumière Film Festival in Lyon op 8 oktober 2016.
AFP Quentin Tarantino en Daniella Pick op het Lumière Film Festival in Lyon op 8 oktober 2016.
Quentin Tarantino (55) is woensdagavond in het huwelijksbootje gestapt met Daniella Pick (35), een Israëlische zangeres. People wist de hand te leggen op de trouwfoto van het stel. Het koppel gaf elkaar het jawoord tijdens een ceremonie in Los Angeles.

De 55-jarige regisseur en de muzikante ontmoetten elkaar in 2009 toen Quentin in Israël was om zijn film ‘Inglourious Basterds’ te promoten. Ze gingen na een tijdje uit elkaar, maar gaven hun relatie in 2016 weer een kans. In juli van 2017 maakte Daniella, die ook werkzaam is als model, bekend dat Quentin en zij zich hadden verloofd. Het koppel gaf een verlovingsfeestje in New York waarbij filmsterren als Uma Thurman en Bruce Willis aanwezig waren. Ook werd de verloving gevierd in Israël.

Media in Israël, het thuisland van Daniella, speculeerden al weken dat het huwelijk eraan zat te komen. Drie dagen geleden postte de zangeres foto’s van haar ‘bridal shower’ op haar Instagram Stories.

Het is het eerste huwelijk voor Tarantino, die voorheen altijd zei dat hij het te druk had om te trouwen.

Pick is de dochter van de bekende Israëlische muzikant Svika Pick.

Quentin Tarantino en Daniella Pick op de première van ‘The Beguiled’ in Californië op 13 juni 2017.
Reporters / Wenn Quentin Tarantino en Daniella Pick op de première van ‘The Beguiled’ in Californië op 13 juni 2017.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.