Queen Elizabeth II.
Volledig scherm
Queen Elizabeth II. © Photo by Jane Barlow - WPA Pool/Getty Images

Queen Elizabeth had een oogje op de BBC-weerman én miste nooit zijn voorspellingen

RoyaltyPrins Philip mocht dan wel de grote liefde zijn van Queen Elizabeth II, maar dat wil niet zeggen dat ze na zijn overlijden nooit meer een blik wierp naar andere mannen. Zo was ze volgens ‘The Daily Mail’ de laatste tijd erg gesteld op de weersvoorspellingen van de BBC. Niet omdat de zender het weer steeds correct voorspelt, wél omdat ze een boontje had voor de weerman Tomasz Schafernaker (43).

1 reactie

 • DANIËL VONCK

  6 maanden geleden
  Ontroerend om te zien dat de twee hondjes écht verdriet hebben bij het verlies van hun geliefde Baasje, the Queen. Honden voelen verdriet van ziekte of verlies van hun baasje echt aan 😢🐕🐴
 1. Een burgerlijk leven is niet voor Tine Embrechts weggelegd: “Kiezen voor stabiliteit is niet aan mij besteed”
  PREMIUM
  BV

  Een burgerlijk leven is niet voor Tine Embrechts weggelegd: “Kiezen voor stabili­teit is niet aan mij besteed”

  Vorig jaar zat Tine Embrechts (47) in ‘The Masked Singer’ nog in het pak van Flamme Fatale, dit seizoen is ze één van de vaste speurders. Ook is de actrice te zien in ‘De ideale wereld’. Geen gebrek aan tv-werk dus voor Embrechts, ook al denkt ze zelf dat de rollen niet altijd voor het rapen gaan liggen. “Tegenwoordig moet je als actrice van mijn leeftijd bijna dankbaar zijn dat je nog gevraagd wordt.” In ‘Primo’ vertelt Tine over ouder worden en de zoektocht naar een balans tussen haar carrière en gezin.
 1. Halfzus Demi Lovato kampte ook met drugsverslaving
  CELEBRITIES

  Halfzus Demi Lovato kampte ook met drugsver­sla­ving

  Madison De La Garza (21), de halfzus van Demi Lovato (30), heeft zich van haar meest openhartige kant laten zien. De Amerikaanse actrice, vooral bekend door haar rol als Juanita Solis in ‘Desperate Housewives’, kampte vroeger ook met een drugsverslaving. In een interview met ‘E! News' vertelt ze over haar moeilijke relatie met drugs en de rol die haar halfzus heeft gespeeld om haar nuchter te krijgen. “Ze heeft mij ontzettend goed advies gegeven.”