Qmusic-dj’s Maarten en Dorothee
Volledig scherm
Qmusic-dj’s Maarten en Dorothee © DPG Media

Qmusic pakt uit met stunt: elke beller die morgen in de ochtendshow van Maarten en Dorothee komt, wint een bitcoin

Qmusic-luisteraars die in één klap een flink pak rijker willen worden, zetten morgen maar beter op tijd hun wekker. Ze zorgen best ook voor een opgeladen telefoon, goede ontvangst en leren het telefoonnummer 0800 45678 best uit het hoofd. Zo wint elke beller die tussen 7 en 9 uur tijdens de ochtendshow van Maarten en Dorothee live op Qmusic komt, een bitcoin. Die cryptomunt is op moment van schrijven iets meer dan 21.000 euro waard. En wie weet hoeveel hij binnenkort waard is?

 1. Luka Cruysberghs: "Dat 'Brussels Airlines'-lied van Hooverphonic? Daar zou ik nu niet meteen aan meegewerkt hebben”
  Play
  Showbizz
  14

  Luka Cruys­berghs: "Dat 'Brussels Airlines'-lied van Hooverpho­nic? Daar zou ik nu niet meteen aan meegewerkt hebben”

  Zangeres Luka Cruysberghs werkt deze zomer haar nieuwe muziek af. Met ook even tijd voor vakantie in Portugal. Ontspannen in het waterpretpark en gaan wandelen met asielhondjes. Nu richt ze al haar pijlen op haar eerste soloshow, die gaat op 13 oktober in première in de AB-Club in Brussel. Daarmee sluit ze het hoofdstuk Hooverphonic definitief af. En ja ze zag ook al het Brussels Airlines-spotje. “Speciaal, maar daar zou ik misschien niet meteen aan meegewerkt hebben”, geeft ze wel nog mee. Bekijk het in een nieuwe Showbits.
 2. Tourbus Machine Gun Kelly beklad: “Je had thuis kunnen knuffelen met je partner, maar besloot een penis te tekenen”
  Play
  Celebrities

  Tourbus Machine Gun Kelly beklad: “Je had thuis kunnen knuffelen met je partner, maar besloot een penis te tekenen”

  Een van de tourbussen van Machine Gun Kelly is beklad door een vandaal. Dat gebeurde in de nacht van woensdag op donderdag na een concert in Omaha in de Amerikaanse staat Nebraska. Volgens de rapper gaat het niet om zijn persoonlijke tourbus. “Het was de verkeerde bus, jij idioot”, zegt hij in een video op sociale media. “Doe de misdaad eerst juist.”