Qmusic lanceert vier nieuwe digitale zenders
Volledig scherm
Qmusic lanceert vier nieuwe digitale zenders © RV

Qmusic lanceert vier nieuwe digitale zenders

Qmusic breidt zijn digitale aanbod uit. Sinds gisteren zijn ook Q-Nederlandstalig, Q-80’s, Q-Summer en Q-Top 1000 te beluisteren via DAB+ en andere digitale platformen. De hitzender van DPG Media heeft nu twaalf digitale zenders.  

 1. 5.000 kubieke meter zand, 18 kilometer kabels: dit is het Q-Beach House in Oostende
  PREMIUM
  Muziek

  5.000 kubieke meter zand, 18 kilometer kabels: dit is het Q-Beach House in Oostende

  Het Q-Beach House is weer open. Na een jaartje gedwongen sluiting bliezen de beats van Regi de zomerstudio van Qmusic nieuw leven in. Voor Q-dj Marie Monballiu (29) is het al de zesde keer dat ze haar zomer doorbrengt in Oostende. Het is werk, maar toch ook een beetje zoals eens vakantie. “Tijdens de week verblijven we samen in een ‘dj-huis’ even verderop. De ideale teambuilding, zolang iedereen het huis proper houdt én de volgende ochtend weer fris is.”
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 3. Kevin Janssens start opnames nieuwe Netflixreeks ‘Diamonds’ in diamantkwartier van Antwerpen
  TV

  Kevin Janssens start opnames nieuwe Netflix­reeks ‘Diamonds’ in diamant­kwar­tier van Antwerpen

  Het was vanochtend druk in de Antwerpse ‘Diamond Square Mile’, want de opnames voor de nieuwe fictiereeks Diamonds zijn hier gestart. Onder meer Kevin Janssens draaide er zijn eerste scènes voor dit meeslepende familiedrama met misdaadaroma. Diamonds is een reeks voor Eén en Netflix en wordt gemaakt door productiehuis De Mensen in coproductie met Keshet International uit Israël.
 1. 2 op 3 Belgen vrezen geen deftig pensioen te krijgen: via deze fiscaal interessante methodes zet je makkelijk geld opzij
  Spaargids.be

  2 op 3 Belgen vrezen geen deftig pensioen te krijgen: via deze fiscaal interessan­te methodes zet je makkelijk geld opzij

  66 procent van de Belgen vrezen dat ze geen deftig pensioen zullen ontvangen. De mediaan van alle werknemerspensioenen bedroeg in januari 2020 1.449 euro bruto. Hoeveel dat in de toekomst zal zijn, is onduidelijk. Wie dus na zijn pensionering voldoende financiele armslag wil behouden, bouwt tijdens zijn beroepsloopbaan best een extraatje op. Mogelijkheden zijn er genoeg, en ze krijgen vaak ook fiscale aanmoediging. Spaargids.be zet zeven interessante formules op een rij.