Vanaf 31 augustus nemen Maarten en Dorothee de ochtend weer over op Qmusic.
Volledig scherm
Vanaf 31 augustus nemen Maarten en Dorothee de ochtend weer over op Qmusic. © Qmusic

Qmusic blijft tweede grootste radiozender in Vlaanderen

RadioDe nieuwe radiocijfers zijn bekend. De afgelopen zes maanden werd Radio 2 gewoontegetrouw het best beluisterd in Vlaanderen. Op de tweede plaats staat Qmusic, met een marktaandeel van 10,4 procent. 

 1. Assistente deelt één van de laatste foto’s van Betty White voor honderdste verjaardag
  Celebrities
  1

  Assistente deelt één van de laatste foto’s van Betty White voor honderdste verjaardag

  Maandag zou Betty White honderd kaarsjes uitblazen, maar de actrice overleed op 31 december na een beroerte. Toch wil de omgeving van Betty haar verjaardag niet onopgemerkt laten voorbijgaan. Zo heeft haar assistente een foto gedeeld van de ‘Golden Girls’-actrice die vlak voor haar dood is genomen. "Ze straalde en was prachtig en zoals altijd erg gelukkig", schrijft ze bij het beeld.
 2. Sportpaleis Group komt met eigen onderzoek: concertsector blijkt geen besmettingshaard
  Muziek

  Sportpa­leis Group komt met eigen onderzoek: concertsec­tor blijkt geen besmet­tings­haard

  De cultuursector werd gedurende de coronapandemie hard getroffen door de maatregelen van onze overheid, maar uit een nieuw onderzoek van de Sportpaleis Group zelf blijkt dat de concertsector geen besmettingshaard is. Uit de resultaten blijkt dat de opgelegde voorzorgsmaatregelen een positief effect hebben. Volgens de studie is er dan ook geen reden om deze sector strenger te behandelen dan andere sectoren waar het mensen wel toegelaten is om te verzamelen.