De festivalweide van Pukkelpop.
Volledig scherm
De festivalweide van Pukkelpop. © Joel Hoylaerts / Photo News

Pukkelpop ontkent onregelmatigheden: “Boekhoudkundige vergissing uit context getrokken”

FestivalsVolgens Pukkelpop zijn in 2018 bij de aanpassing van de bedrijfsstructuur van de BV The Factory - het bedrijf dat onder andere Pukkelpop organiseert - bepaalde reserves van de coöperatieve vennootschap met sociaal oogmerk (CVBA-VSO) verkeerdelijk niet omgeboekt naar onbeschikbare reserves. "De organisatie betreurt dat deze boekhoudkundige vergissing uit zijn context werd getrokken", klinkt het bij het festival.

13 reacties

 • Filip De Saeger

  8 maanden geleden
  een vermeende boekhoudkundige vergissing van enkele miljoenen ... en profitariaat van vrijwilligers ... jaja
 • Gerda Haubourdyn

  1 jaar geleden
  Voila en het potje blijft dicht. Het was een vergissing. Doe als kleine zelfstandige maar eens zo een vergissing ze zullen je dat snel af leren en je boekhouding onderste boven keren.
 • Charity Swinnen

  1 jaar geleden
  Choukri heet toch niet kaoakimi? Wordt een patroon met misbruik van fondsen bij onze idolen van de multicultuur
 • Geert Vermuyten

  1 jaar geleden
  Kaviaarsos Chokri, vriend aan huis bij “ Ann” , kent de kneepjes van het vak als een pro. Ontduiken en ontwijken is het credo bij de “loft socialisten”. Hoop dat de jeugd (onze nieuwe kiezers) dit ook ooit doorhebben .
 • Pieter Verhulst

  1 jaar geleden
  Als Sihame voor twee miljoen vastgoed mag kopen van subsidies mag Chokri toch ook jaarlijks enkele honderdduizenden naar privé vzws overschrijven zeker. Die heeft er dan nog zelf iets voor gedaan.
 1. KIJK. Filip zoals je hem nog nooit hebt gezien: koning leert skateboarden tijdens staatsbezoek in Zuid-Afrika
  Play
  ROYALTY

  KIJK. Filip zoals je hem nog nooit hebt gezien: koning leert skateboar­den tijdens staatsbe­zoek in Zuid-Afri­ka

  Een skatende koning komt niet vaak voor, maar koning Filip doet het toch. De koning is samen met zijn vrouw Mathilde op staatsbezoek in Zuid-Afrika. In Johannesburg bezoekt het koninklijke paar Skateistan, een project waar jongeren uit de buurt onderwijs krijgen en tegelijk kunnen skaten. De bedoeling is om de kinderen zo van straat weg te houden. Filip en Mathilde leren enkele skatende jongens kennen, die de koning een trucje uitleggen. Beelden tonen hoe Filip aan de jongens vraagt hoe hij op het bord moet staan. Mathilde staat haar man bij om ervoor te zorgen dat hij niet zou verongelukken. De twee krijgen elk nog een skateboard cadeau van Skateistan.
 1. Komt er straks eindelijk een einde aan de vete tussen Liam en Noel Gallagher? “Zijn mensen moeten mijn mensen bellen”
  CELEBRITIES

  Komt er straks eindelijk een einde aan de vete tussen Liam en Noel Gallagher? “Zijn mensen moeten mijn mensen bellen”

  De 14-jarige vete tussen de muzikale broers Liam (50) en Noel Gallagher (55) zou kunnen opgelost worden met één telefoontje. Die laatste laat weten aan zijn broer dat hij eindelijk wil verzoenen en spreekt zelfs van een mogelijke Oasis-reünie. Al lijkt Liam dat nog niet meteen van plan. “Hij heeft veel goed te maken. Niet alleen voor mij, maar ook voor de fans”, klinkt het bij de muzikant.
 2. Jasha uit 'Boer zkt vrouw' reageert voor het eerst op alle drama: "Achteraf bekeken zou ik het anders aangepakt hebben”
  Play
  Showbits

  Jasha uit 'Boer zkt vrouw' reageert voor het eerst op alle drama: "Nu zou ik het anders aanpakken”

  “Achteraf bekeken zou ik het anders aangepakt hebben”. Zo kijkt Jasha terug op het uit de hand gelopen conflict afgelopen zondag in ‘Boer zkt vrouw’. Haar twee concurrentes stapten uit het programma en lieten boer Raphaël achter op zijn erf. Deelneemster Jasha, met wie hij een onderonsje in zijn caravan had, bleef als enige over. Zij reageert nu voor het eerst op alle drama. Bekijk het in een nieuwe Showbits.