Publiekslieveling Bonni, één jaar na ‘The Voice’: “Zwaar ontgoocheld”

VTM
Kippenvel en een staande ovatie. Dat was de reactie in de zaal toen Bonni Van Ounsen (22) een dik jaar geleden het beste van zichzelf gaf in de finale van ‘The Voice’. Vlaanderen had hem leren kennen als ‘die knuffelbeer van team Koen’. En in enkele weken tijd groeide Bonni uit tot een publiekslieveling. Toch kon hij de overwinning niet op z’n naam schrijven. Hij eindigde mooi derde. Maar nadat winnares Luka bij Hooverphonic werd ingelijfd en Natalia’s oogappel Bert een single lanceerde, ging ook Bonni voluit voor een zangcarrière. Al is daar nu spijtig genoeg totaal niets meer van te merken.

“Nog tijdens ‘The Voice’ werd ik aangesproken door iemand van platenmaatschappij Universal. Of ik het zag zitten om van zingen mijn beroep te maken”, vertelt Bonni nu. “Ja, natuurlijk! We zijn direct in de studio gedoken. Maar dat beloftevolle verhaal is dus heel anders uitgedraaid dan ik had gedacht en gehoopt...”

Je hebt 20% van dit artikel gelezen
7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Erwin Lauwens

  Bekijk de geschiedenis van al die 'zangwedstrijden' eens: hoeveel uit de top 3 van zoveel programma's op zoveel jaren zijn er nog? Opgehemeld bij de deelname, omhoog geschreven door de pers en na 6 maanden in de vergeethoek. Ofwel heeft men het karakter (doorzetting, olifantenvel) en de gaven (stem, muzikale feeling, persoonlijkheid) ervoor ofwel niet, maar daar wordt niet naar gekeken in die programma's.

 • Jan Jets

  Hij speelt gitaar en heeft er nog een goede stem bij ook. Dat is veel te echt voor de hitparades.

 • Ryan Voorspoels

  Niet opgeven makker !

 • pol van de velde

  Het is een amusementsprogramma, geen springplank naar succes.

 • chris hellemans

  This niet hoe je kan zingen , maar wel met wie je de lakens deelt. Dat maakt of kraakt uw carrière...