AF
Volledig scherm
© AF

Psoriasis, angststoornissen, MS: deze sterren lijden aan vreselijke ziektes

De ziekte van Parkinson dwingt Neil Diamond te stoppen met optreden. Jane Fonda en Melanie Griffith lieten kankergezwellen in hun gezicht wegnemen. En 'The Shape of Water'-actrice Sally Hawkins maakte bekend dat ze, net als Selena Gomez, aan de auto-immuunziekte lupus lijdt. Zij zijn lang niet de enige celebrities die met een ernstige ziekte moet leven. Van Miley Cyrus over Lady Gaga tot Tom Hanks: ze hebben allemaal problemen met hun gezondheid.

27 reacties

 • Diana De Wit

  5 jaar geleden
  Heidi Werbrouck, niet waar wat je beweert, hepatitisC kun je via een wonde oplopen en dat is dan zeer zeker niet door "eigen gedrag"!!! ik weet waarover ik spreek, want mijn moeder heeft op die manier hepatitis C opgelopen zonder dat ze het wist, pas jaren nadien werd dit vastgesteld toen ze constant verschrikkelijk vermoeid was en een leverbiopsie moest laten doen! En neen, mijn moeder dronk niet!!
 • Hanne Vlaeminck

  5 jaar geleden
  Amai, wat een specialisten hier allemaal.
 • zina riffia

  5 jaar geleden
  Ik heb MS en eerlijk, ze weten duidelijk niet door wat het komt anders was er medicatie gevonden om het te stoppen. Ze zijn bezig met onderzoeken. Heel veel sterkte en beterschap gewenst aan alle chronisch zieken.
 • Lutgard Crombez

  5 jaar geleden
  Zo zie je dat 'de groten der aarde' ook maar mensen zijn zoals u en ik...
 • Titine d' Oléron

  5 jaar geleden
  So what......dit zijn gewone alledaagse dingen die mensen kunnen krijgen , sterren krijgen dit niet want dat zijn hemellichamen.