Leki (Karoline Kamosi) en Stef Kamil Carlens
Volledig scherm
PREMIUM
Leki (Karoline Kamosi) en Stef Kamil Carlens © Kristof Ghyselinck

Producer Stef Kamil Carlens over herseninfarct Leki: “Vorig jaar kreeg ze opnieuw opstoot van malaria"

BVOpnieuw een zware opdoffer voor zangeres Leki (44). Karoline Kamosi, zoals ze echt heet, moest haar muzikale comeback enkele weken geleden afbreken toen ze getroffen werd door een beroerte. “Een gevolg van de zware vorm van malaria waar ze tegen vecht”, vermoedt haar producer Stef Kamil Carlens. Hij bezoekt haar wekelijks in het revalidatiecentrum waar ze werkt aan haar herstel. “Ze moet veel opnieuw leren, maar ik ben hoopvol.”

5 reacties

 • Luc Heremans

  5 maanden geleden
  Veel moed en sterkte, maar vooral een spoedig herstel ❣️
 • Jean Versmissen

  5 maanden geleden
  Ik heb het met haar te doen. Hopelijk geraakt ze er bovenop. In we leven in een tijd waar verre reizen normaal zijn, maar men beseft met niet altijd de risico's van een verblijf in een tropisch land.
 • delphine lenglin

  5 maanden geleden
  Spoedig herstel
 • Herbert Verbeeck

  5 maanden geleden
  Hopelijk snel beter!!
 • Ghislain Geerts

  5 maanden geleden
  Stef Kamil Carlens is veel meer dan een liefde voor muziek artiest. En een zo vlug mogelijk volledig herstel voor Leki .
 1. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.
 2. 'Billie vs Benjamin' nu ook op VTM: "We hadden meteen al pittige seksscènes”
  Play
  Showbits
  1

  'Billie vs Benjamin' nu ook op VTM: "We hadden meteen al pittige seksscènes”

  Topfictie op vrijdagavond op VTM. Dat is nieuw, maar na de start van ‘The Voice van Vlaanderen’ kan je inderdaad kijken naar de eerste aflevering van ‘Billie vs Benjamin’. De serie die draait rond een ‘rechtse zak’ en ‘linkse trut’ was eerder al een groot succes op Streamz, maar wordt nu ook uitgerold op VTM. De serie is vorig jaar al uitgeroepen tot beste televisieserie van het International TV Series Festival in Berlijn. Showbits spreekt met de hoofdrolspelers Ward Kerremans en Charlotte Timmers, onder meer over de pittige seksscènes.
 1. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.
 2. IN BEELD. Andy Peelman viert verjaardag met opening van eigen kledingzaak
  BV
  1

  IN BEELD. Andy Peelman viert verjaardag met opening van eigen kleding­zaak

  Dubbel feest voor Andy Peelman. Niet alleen blaast de presentator vandaag 39 kaarsjes uit, maar hij opende ook zijn kledingzaak Lorelie & Feline in Aalst. Samen met zijn vrouw Tine baat hij deze winkel uit die richt op tweedehands luxekledij voor vrouwen. Op de feestelijke opening kwamen enkele bekende modeliefhebbers een kijkje nemen én sommigen onder hen konden het niet laten om zelfs al iets leuks te kopen voor in hun kleerkast.
 3. Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Showbizz-verhalen van de dag.

  Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Show­bizz-verhalen van de dag.

  Sinds kort kan je elke dag de leukste Showbizz verhalen terugvinden als ‘Stories’ in de HLN-app. Wie Snapchat, Tik-Tok of Instagram gebruikt, is al vertrouwd met het concept ‘Stories’. Je kan dit het best vergelijken met het ‘bladeren’ door een magzine, maar dan digitaal. Leun dus even achterover en ontdek vandaag nog de nieuwste Showbizz Stories via het kanaal Showbizz in de HLN-app.