Leki (Karoline Kamosi) en Stef Kamil Carlens
Volledig scherm
PREMIUM
Leki (Karoline Kamosi) en Stef Kamil Carlens © Kristof Ghyselinck

Producer Stef Kamil Carlens over herseninfarct Leki: “Vorig jaar kreeg ze opnieuw opstoot van malaria"

BVOpnieuw een zware opdoffer voor zangeres Leki (44). Karoline Kamosi, zoals ze echt heet, moest haar muzikale comeback enkele weken geleden afbreken toen ze getroffen werd door een beroerte. “Een gevolg van de zware vorm van malaria waar ze tegen vecht”, vermoedt haar producer Stef Kamil Carlens. Hij bezoekt haar wekelijks in het revalidatiecentrum waar ze werkt aan haar herstel. “Ze moet veel opnieuw leren, maar ik ben hoopvol.”

5 reacties

 • Luc Heremans

  4 maanden geleden
  Veel moed en sterkte, maar vooral een spoedig herstel ❣️
 • Jean Versmissen

  4 maanden geleden
  Ik heb het met haar te doen. Hopelijk geraakt ze er bovenop. In we leven in een tijd waar verre reizen normaal zijn, maar men beseft met niet altijd de risico's van een verblijf in een tropisch land.
 • delphine lenglin

  4 maanden geleden
  Spoedig herstel
 • Herbert Verbeeck

  4 maanden geleden
  Hopelijk snel beter!!
 • Ghislain Geerts

  4 maanden geleden
  Stef Kamil Carlens is veel meer dan een liefde voor muziek artiest. En een zo vlug mogelijk volledig herstel voor Leki .
 1. Achter de schermen van ‘Waarheid, durven of doen’: alcohol om er meer ‘schwung’ in te krijgen en desnoods blijven slapen op hotel
  Play
  TV
  3

  Achter de schermen van ‘Waarheid, durven of doen’: alcohol om er meer ‘schwung’ in te krijgen en desnoods blijven slapen op hotel

  Worden de opdrachten die de vier BV’s moeten doen in ‘Waarheid, durven of doen’ bedacht tijdens een dronken redactievergadering en testen zij die vooraf ook zelf uit? Weten de deelnemers vooraf aan wie ze hun hartsgeheimen zullen onthullen of niet? Dat wilde Desna wel eens weten en dus nodigde zij zichzelf uit om een opname bij te wonen. En ja, je hoeft zeker niet als BOB deel te nemen. Alcohol helpt voor de schwung en desnoods regelt de redactie wel een taxi of een hotelovernachting. En nee, dat heeft nog geen drama’s opgeleverd, enkel fijne televisie. Bekijk het in een nieuwe Showbits.
 2. Zonnebril verloren, geen regenjas of tent kapot? Deze kringloopwinkel op Pukkelpop helpt je uit de nood
  Play

  Zonnebril verloren, geen regenjas of tent kapot? Deze kringloop­win­kel op Pukkelpop helpt je uit de nood

  Voor kleine prijsjes wil kringloopwinkel Okazi de festivalgangers op Pukkelpop een handje toesteken met zaken die ze vergeten zijn, of gewoonweg zelf niet wouden meesleuren. In twee winkels, eentje op camping Chill en eentje op camping Relax, staan duizenden tweedehandsspullen te blinken. Daarnaast is een deel van de inboedel achtergelaten spullen van de vorige Pukkelpop-editie in 2019. Het is zo de bedoeling dat de afvalberg na het festival ook wat kleiner wordt.
 3. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.