Producent ‘De Zonen van Van As’ zwaar ontgoocheld in VTM: “Geen zesde reeks? Dan maken we een film”

ShowbitsDe film ‘De Zonen van Van As’ loopt vanaf vandaag in de zalen. Maar acteur Jaak Van Assche en producent René Vlaeyen dromen al van een vervolg. Vlaeyen is nog altijd een beetje boos op VTM omdat de zender geen zesde reeks bestelde. “Toen heb ik meteen beslist: we maken er een film van”, vertelt hij aan Jarne op de afterparty tijdens de lancering. Jarne komt er ook te weten dat er zelfs ooit plannen waren voor een film rond ‘De Kotmadam’. Hoe dat afliep, ontdek je in een nieuwe Showbits.

6 reacties

 • Ruben Ghyselen

  2 maanden geleden
  Zaterdag de film gezien in première in Cityscoop te Roeselare. Een deel van de cast was er ( waaronder Jaak Van Assche en Ben Segers ) alsook de producer en de regisseur. De film was top. Proficiat. Een hele geslaagde zet als er dan toch geen zesde reeks mocht komen.
 • wil baken

  2 maanden geleden
  Toppers die gewoon normaal doen 👌👌
 • lode wijk

  2 maanden geleden
  Eenvoudig en vergelijkbaar met de realiteit, een film is natuurlijk niet hetzelfde, te kort en alles in een keer, afleveringen opnemen en na elkaar bekijken is het beste, en nochtans kunnen die afleveringen net als de kampioenen honderden keren heruitgezonden worden toch.
 • Rita Vanlerberghe

  2 maanden geleden
  Is er eens een serie op tv die echt grappig is, wordt die afgeschaft/niet verder gezet. Pffff. Liever prietpraat series waar niemand iets aan heeft ? ??😠😡😠😡
 • Dirk Willems

  2 maanden geleden
  Ik hoop dat de film zeker veel bekeken gaat worden. Ik ben alvast fan voor deze film net zoals de afleveringen op tv. Het was eens iets anders dan al die politieserie's
 1. Jeremy Renner werd overreden door sneeuwruimer, omdat hij zijn neef wou redden
  Celebrities

  Jeremy Renner werd overreden door sneeuwrui­mer, omdat hij zijn neef wou redden

  Op nieuwjaarsdag kwam ‘Avengers’-ster Jeremy Renner (52) onder zijn eigen sneeuwruimer terecht van ruim 6.500 kilogram, met alle gevolgen van dien. Hij werd in kritieke toestand afgevoerd en verklaarde later ‘meer dan dertig botten te hebben gebroken’. Maar wat er precies foutliep was niet duidelijk, tot nu. De Amerikaanse acteur wou volgens ‘CNN’ koste wat kost zijn neef beschermen.
 2. Werken als interim: krijg je dan een hoger loon? En met welke voordelen en nadelen moet je rekening houden?
  Jobat

  Werken als interim: krijg je dan een hoger loon? En met welke voordelen en nadelen moet je rekening houden?

  De vacaturegraad van interimjobs blijft een pak hoger dan die van vaste banen. Er zijn in ons land dan ook voortdurend tienduizenden vacatures voor jobs als uitzendkracht. Dat blijkt uit recente cijfers van Statbel. Waar vind je de meeste vacatures op interimbasis? Verdien je als uitzendkracht meer dan als vaste medewerker? En wat zijn de voor- en nadelen van zo’n tewerkstelling als interim? Jobat.be zet het voor je op een rij.