Prinses Maria Laura en haar toekomstige echtgenoot William Isvy.
Volledig scherm
Prinses Maria Laura en haar toekomstige echtgenoot William Isvy. © BELGA_HANDOUT

Prinses Maria Laura trouwt volgende maand met haar Franse verloofde

royaltyPrinses Maria Laura (33), de dochter van Prinses Astrid en Prins Lorenz, heeft haar trouwdatum bekend gemaakt. Het nichtje van koning Filip trouwt op 10 september in de Sint-Michiels en Sint-Goedelekathedraal in Brussel met haar Brits-Franse partner William Isvy.

 1. “Ik ben graag heel normaal”: een kijkje in het anonieme leven van prins Amedeo in Zwitserland
  PREMIUM
  Royalty

  “Ik ben graag heel normaal”: een kijkje in het anonieme leven van prins Amedeo in Zwitser­land

  Hij was ooit een mogelijke troonopvolger, maar nu woont en werkt prins Amedeo (36) al jaren in alle anonimiteit in het Zwitserse Bazel. Het oudste kleinkind van koning Albert (88) heeft er samen met zijn vrouw Lili een huis gekocht voor hun gezin van vier. “Wij zijn hier werkelijk gelukkig”, vertelt prinses Astrids oudste zoon. Krijg hier een exclusieve blik in het leven van prins Amedeo.
 2. “Als misbruikers hun klauwen in je zetten, is er geen uitweg”: Mel B, die tien jaar lang mishandeld werd, geeft speech over huiselijk geweld
  Celebrities

  “Als misbrui­kers hun klauwen in je zetten, is er geen uitweg”: Mel B, die tien jaar lang mishandeld werd, geeft speech over huiselijk geweld

  ‘Scary Spice’ Mel B (47) verscheen zondag in een rood powerkostuum op het jaarlijkse congres van de conservatieve Tory-partij in Birmingham. Daar hield Mel een hartverwarmende toespraak over huiselijk geweld, gebaseerd op haar eigen ervaringen. Dat deed ze om de regering op te roepen om het rechtssysteem te veranderen en meer steun te verlenen aan slachtoffers van huiselijk geweld.