Prinses Elisabeth
Volledig scherm
Prinses Elisabeth © Twitter

Prinses Elisabeth gaat ‘history & politics’ studeren aan de universiteit van Oxford

RoyaltyPrinses Elisabeth (19) gaat volgend jaar geschiedenis en politiek studeren aan de universiteit van Oxford. Dat maakte het koninklijk paleis vandaag bekend via Twitter. 

35 reacties

 • Herman Van Beneden

  1 jaar geleden
  Denk je nu echt dat ze haar diploma niet gaat halen.
 • patrick de bock

  1 jaar geleden
  Echt een heel knap meisje
 • Thierry Lints

  1 jaar geleden
  Hopelijk eindelijk iemand normaal in ons koningshuis - filip en mathilde hebben dan minstens de verdienste goede ouders te zijn. Is dat niet het belangrijkste ?
 • Rony scheerlinckx

  1 jaar geleden
  Fantastisch welk parkoers dat meisje al met glas heeft afgelegd en telkens met wie ze te maken heeft vol lof is over haar gedrag klasse madame
 • Henri vanderhoven

  1 jaar geleden
  Ik zie dat bij vacatures aan HET HOF hier nog genoeg lakeien klaar staan. Probeer eens in de Efteling ? Daar houden ze deze sprookjes ook in stand. Verschil is dat ze daar leven van de inkomsten van de bezoekers.
 1. Christophe Ramont paradeert in enorme rok op reünie van ‘Blind getrouwd’-deelnemers
  Play
  BV

  Beelden tonen hoe Christophe Ramont in enorme rok paradeert op 'Blind ge­trouwd’-reü­nie

  Verschillende deelnemers van ‘Blind getrouwd’ hebben een reünie gehouden op het fundraising event ‘Hiv Ontrafelen’ van de Universiteit Gent. De zevende editie van ‘Hiv Ontrafelen’ werd ook dit jaar georganiseerd om fondsen te werven voor onderzoek naar een genezing van de ziekte. Christophe Ramont, zelf hiv-patiënt, kon daarbij niet ontbreken en stal de show door zijn performance op de catwalk. Ook Dziubi en Brecht, Nuria en Stijn en andere deelnemers van verschillende seizoenen kwamen voor de gelegenheid supporteren.