Prinses Delphine voelt zich mentaal beter dan ooit: “Meer ruimte in mijn hoofd en hart voor kunst”

RoyaltyPrinses Delphine (54) was de gastvrouw van de avond op de uitreiking van de PrixFintroPrijs. Daar vertelt ze hoe ze zich momenteel mentaal vrijer voelt in dit nieuwe hoofdstuk van haar leven. “Ik heb meer plaats in mijn hoofd en hart om creatief te zijn. Ik heb nog nooit zoveel kunstwerken gemaakt in zo’n korte tijd.”

1 reactie

 • louis van hoeylandt

  4 maanden geleden
  wat zal albert fier zijn ...
 1. Moest Jack écht sterven in ‘Titanic’? Dina Tersago en Andy Peelman zoeken het uit in ‘Ze zeggen dat’: “Zo had het gekund!”
  Play
  TV

  Moest Jack écht sterven in ‘Titanic’? Dina Tersago en Andy Peelman zoeken het uit in ‘Ze zeggen dat’: “Zo had het gekund!”

  Een nieuw seizoen van ‘Ze zeggen dat’ is in aantocht. Aangezien de film ‘Titanic’ 25 jaar geleden uitkwam, vinden Andy Peelman (39) en Dina Tersago (44) het hoog tijd om voor eens en altijd uit zoeken of Jack en Rose niet allebei op de houten deur hadden gepast. Van “zo raken we allebei onderkoeld” tot “zo had het gekund”. Slaagt het duo in hun opzet?
 2. Rachel Hazes: “Yvonne Coldeweijer mag mij best ‘gecremeerde kroket’ noemen, als zij daar gelukkig van wordt”
  Showbizz

  Rachel Hazes: “Yvonne Coldeweij­er mag mij best ‘gecremeer­de kroket’ noemen, als zij daar gelukkig van wordt”

  Yvonne Coldeweijer (36) mag Rachel Hazes (52) tóch ‘gecremeerde kroket’ blijven noemen. Dat laat Rachel dinsdag zelf weten in een verklaring op Instagram. Twee weken geleden bepaalde de rechter dat de roddelvlogger de weduwe van wijlen André Hazes niet meer zo mag typeren. “Mijn advocaat zal aan haar advocaat bevestigen dat er hiervoor geen beroep op dwangsommen wordt gedaan.”