Voorjaarspresentatie VRT: Delphine
Volledig scherm
Voorjaarspresentatie VRT: Delphine © VRT

Prinses Delphine vertelt haar verhaal en topfictie van eigen bodem: dit is het voorjaar van de VRT

TVMinder ernst en droefenis. En wat meer ontspanning en plaats voor de lach. Dat is de rode draad doorheen het komende voorjaar van Eén. Met aandacht voor de moeilijk te bereiken jongere kijkers, die nu vooral gelokt worden door VRT NU. Op dat digitale platform zal je niet alleen alle toppers van Eén en Canvas kunnen bingewatchen, maar ook een resem ‘web-only’s’ gefocust op jongeren. Welkom, VRT anno 2022. 

 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.