Prinses Delphine met Sander Bos, haar coach in 'Dancing with The Stars'. “Sander is heel geduldig, en hij heeft een goed gevoel voor humor.”
Volledig scherm
PREMIUM
Prinses Delphine met Sander Bos, haar coach in 'Dancing with The Stars'. “Sander is heel geduldig, en hij heeft een goed gevoel voor humor.” © SBS

Prinses Delphine doet mee aan ‘Dancing With The Stars’: "Ik dacht eerst: ik ben te oud, ik ga mezelf belachelijk maken"

ShowbizzPrinses Delphine (53) danst mee in het Play4-programma 'Dancing With The Stars'. Twee jaar geleden bedankte ze nog, maar nu heeft ze toegezegd, op voorwaarde dat ze er de Make-A-Wish Foundation mee kon steunen. Het wordt een zware uitdaging: ze liep corona op en miste al 36 uur training. "Maar ik geef niet op."

17 reacties

 • Peter Van Endert

  3 maanden geleden
  Dit vind ik nu eens super ongelooflijk mijn hoed af voor Delphine
 • Martine Verack

  3 maanden geleden
  Tof zeg ,dat ze dat gaat doenik vind een vriendelijke vrouw ze mag er zijn💃👌
 • Bart Dekort

  3 maanden geleden
  Toen zij geboren werd was het nog de gewoonte om bastaardkinderen vies te bekijken en hen op een lagere sociale ladder te plaatsen. Gelukkig is dit veranderd en kunnen ze rekenen op het nodige medeleven. Maar nu de plezante gaan uithangen en als kunstenaar wil aanzien worden omdat je vader een koninklijke zondaar is, lijkt me toch een beetje te gek. Kan mevrouw haar tijd niet beter nuttig invullen, ipv de onnozele gans te spelen?
 • Michel Dierickx

  3 maanden geleden
  Van TV zenders zonder smaak kan en mag je van alles verwachten. Haar contract werd gegarandeerd in het Frans opgesteld want ze kent en wil ook van geen jota Nederlands weten..
 • Theo Van Hoof

  3 maanden geleden
  In NL zou dit geen probleem zijn. Daar zijn ze een stuk minder wereldvreemd dan hier. Prins Constantijn is ook te zien in een normaal praatprogramma.
 1. Na ‘The Voice’-schandaal: “Jeroen Rietbergen nog tot voorjaar in behandeling bij afkickkliniek in de VS”
  TV

  Na ‘The Voi­ce’-schandaal: “Jeroen Rietbergen nog tot voorjaar in behande­ling bij afkickkli­niek in de VS”

  Jeroen Rietbergen (50), de bandleider van ‘The Voice’ die schuld bekende op vlak van grensoverschrijdend gedrag, is eind vorige week vertrokken naar de VS. Volgens De Telegraaf zou Rietbergen daar nu wekenlang verblijven om in therapie te gaan voor zijn gedrag. Het is niet duidelijk hoelang de Nederlander er precies zal verblijven, maar het zou ‘tot het voorjaar’ duren.
 2. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.