Prins William is dankzij de geboorte van zijn kinderen meer bewust van de natuur. Dat zegt hij in een nieuwe documentaire over zijn inzet tegen klimaatverandering.
Volledig scherm
Prins William is dankzij de geboorte van zijn kinderen meer bewust van de natuur. Dat zegt hij in een nieuwe documentaire over zijn inzet tegen klimaatverandering. © EPA

Prins William kondigt twee dagen na broer Harry ook nieuw boek aan

RoyaltyOpvallend nieuws over de Britse prins William (39). Twee dagen nadat prins Harry had bekendgemaakt met zijn memoires te komen, kondigde zijn broer woensdag óók een nieuw boek aan op sociale media. Het gaat in tegenstelling tot Harry echter niet om zijn memoires: waar Harry zijn levensverhaal neerpent, komt William met een boek over zijn eigen ‘Earthshot Prize’.

  1. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
    Mijntelco

    Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

    64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.