Prins Laurent en Urbanus
Volledig scherm
Prins Laurent en Urbanus © Photo News

Prins Laurent over vriendschap met Urbanus: “Hij heeft me dikwijls doen lachen toen ik het moeilijk had”

ShowbizzEen opvallend duo-interview in Humo, deze week. Niemand minder dan prins Laurent en Urbanus kwamen samen voor een gesprek. De prins is namelijk fan van de komiek, en de twee hebben elkaar al verschillende keren ontmoet. “Zijn humor was de beste manier om de eenzaamheid te verdrijven”, klink het.

3 reacties

 • patrick de bock

  1 jaar geleden
  Inderdaad, Urbanus heeft daar destijds op de vrt nagels met koppen geslagen! Dat was er meer dan boenk op. Sedertdien is hij alleen maar in mijn achting gestegen
 • Lieven De Cock

  1 jaar geleden
  L.D.C.Urbanus is de enige komiek die eens durft nagels met koppen te slaan, al lachend zegt hij soms op een duidelijke manier de waarheid i.p.v. mee te heulen met de bende van politiek correct.
 • wim CLAES

  1 jaar geleden
  2 sympathieke mensen.
 1. Anneleen en Dami van Spring waren een jaar een koppel: “Maar jammer genoeg is het contact helemaal verwaterd”
  Play
  Showbits

  Anneleen en Dami van Spring waren een jaar een koppel: “Maar jammer genoeg is het contact helemaal verwaterd”

  Nog het hele weekend kunnen de iets oudere Studio 100-fans voor puur jeugdsentiment terecht op de ‘Rewind Party’ in het Sportpaleis. Nu echt voor de laatste keer ook met een reünie van Spring. Of toch met drie van de vier bandleden. Anneleen Liégeois koos voor een leven buiten de schijnwerpers en woont nu in Portugal, zoals we gisteren onthulden. “Anneleen is altijd anders geweest, we hadden het haar gegund om nu nog eens mee te profiteren van het succes”, vertelt Jelle backstage. En er wordt ook onthuld wie van de bandleden een relatie hadden. Bekijk het in een nieuwe Showbits.
 2. “Je droom komt uit”: K3'tjes Marthe en Julia door het dak nadat Hanne geslacht van baby aankondigt
  Play
  TV

  “Je droom komt uit”: K3'tjes Marthe en Julia door het dak nadat Hanne geslacht van baby aankondigt

  Zaterdagavond klinkt er luid gegil vanuit de loge van K3'tjes Hanne, Marthe en Julia. In de tweede aflevering van ‘K3, één jaar later’ besluit Hanne om de meiden te verrassen met een gender reveal. “Het wordt tijd dat jullie weten wat het wordt”, klinkt het vol spanning. Hanne heeft party poppers meegenomen met daarin roze of blauwe confetti. Al willen die niet meteen ontploffen. Wanneer duidelijk wordt of Hannes baby een jongen of een meisje wordt gaan tanties Marthe en Julia helemaal door het dak. “Je droom komt uit!”, klinkt het enthousiast bij Marthe.
 3. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.