Prins Laurent
Volledig scherm
Prins Laurent © Photo News

Prins Laurent heeft spijt van aanwezigheid op Nationale Feestdag: “Ik vroeg me af wat ik daar deed”

RoyaltyPrins Laurent (57) leeft erg mee met de slachtoffers van de recente waterramp, zo vertelt hij in een interview met het Waalse Sudpresse. Naar eigen zeggen voelde hij zich tijdens de Nationale Feestdag zelfs schuldig omdat hij op de tribune stond. “Ik had beter een dag of twee in het veld gestaan.” 

62 reacties

 • jean Paul Leyman

  1 jaar geleden
  Voor 25.000 euro of 1.000.000 miljoen BF als maandelijks Loon is dat toch het minste.
 • piet devlieger

  1 jaar geleden
  Voor zijn jaarlijkse dotatie die zo'n vijftien maal het jaarloon van een gewone werkmens bedraagt mag hij ook wel eens iets doen zeker ? Of is dat te vermoeiend voor hem ?
 • Robert Swillen

  1 jaar geleden
  Ze zouden beter mee gaan helpen in de wallonie,dan de ramptoerist te gaan uithangen. Triestige toespraak ook van de koning,we moeten elkaar helpen ,niet waar !..
 • Johan Vanbrabant

  1 jaar geleden
  Er is momenteel nog werk genoeg te doen, dus gooi je laarsen in de koffer en rij richting Namen. Ik zou u graag eens willen bezig zien met een schop.
 • Tina Colpaert

  1 jaar geleden
  En wie houd hem tegen om geld te storten of mee te helpen bij de slachtoffers???Het is nooit te laat want enkel zeggen ik zou dit of dat helpt niemand!
 1. “Als je me dat nog eens lapt, komt het niet goed”: Joren moet buiten slapen nadat Lien de deur sluit in ‘Blind Getrouwd’
  Play
  TV

  “Als je me dat nog eens lapt, komt het niet goed”: Joren moet buiten slapen nadat Lien de deur sluit in ‘Blind Getrouwd’

  Vreemd schouwspel in het ‘Blind Getrouwd’-resort. Nadat hij door zijn vrouw uit hun hotelkamer werd gesloten, moest Joren de nacht noodgedwongen doorbrengen naast het zwembad. Miscommunicatie, aldus Lien. Opzettelijk, volgens Joren. “Als je thuis komt, kijk je toch waar je man is?”, klinkt het verbaasd over het incident. Tegelijkertijd vertoont ook het huwelijk van sterkhouders Jana en Christiaan barstjes.
 2. Gênant moment in ‘De allerslimste mens’: niemand weet iets over 'Memory', Erik Van Looys verfilming van 'De Zaak Alzheimer’
  TV

  Gênant moment in ‘De allerslim­ste mens’: niemand weet iets over 'Memory', Erik Van Looys verfilming van 'De Zaak Alzheimer’

  Pijnlijk moment in de vaak alles bepalende filmpjesronde van de ‘Allerslimste mens’. Geen enkele kandidaat kon iets zinnigs vertellen over ‘Memory’, de remake van ‘De Zaak Alzheimer’ en - naast ‘Loft’ - de meest succesvolle film van regisseur Erik Van Looy. De trefwoorden ‘Memory’, ‘De Zaak Alzheimer’, ‘Liam Neeson’, ‘Guy Pearce’ en ‘Martin Campbell’ deden geen enkel belletje rinkelen. Dat belletje had nieuwkomer Peter van de Veire overigens toch niet kunnen redden. Hij was geen partij voor het duo Cannaerts-Van Impe.
 1. Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op
  Spaargids.be

  Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op

  Stoppen met roken biedt niet alleen voordelen voor je gezondheid, het is ook een opsteker voor je portemonnee. Je bespaart op de kostprijs van sigaretten en behaalt met je niet-uitgegeven centen mogelijk een mooi beleggings- en spaarrendement. Bovendien dwing je bij de bank een goedkopere schuldsaldoverzekering af. Spaargids.be rekent uit hoeveel geld stoppen met roken je precies kan opleveren.