Laurent op Paradise City.
Volledig scherm
Laurent op Paradise City. © Joel Hoylaerts

Prins Laurent gespot op dancefestival Paradise City

FestivalsRoyale dansbeentjes? Het zou zomaar eens kunnen. Prins Laurent werd vandaag gespot op het dancefestival Paradise City, in Perk. 

1 reactie

 • karin verwimp

  1 maand geleden
  Is niet de eerste keer dat die ergens zonder poespas tussen het gewone volk opduikt. Ze mogen zeggen wat ze willen, 't is de sympathiekste en meest normale van gans de familie.
 1. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.
 2. ‘Breaking Bad’-acteur Bob Odenkirk: “Zonder reanimatie door collega’s zou ik dood zijn geweest”
  Celebrities

  ‘Breaking Bad’-ac­teur Bob Odenkirk: “Zonder reanimatie door collega’s zou ik dood zijn geweest”

  Acteur Bob Odenkirk (59), die vorig jaar op de set van de serie ‘Better call Saul’ in elkaar zakte, denkt dat hij het niet had overleefd als zijn collega’s hem niet meteen te hulp waren geschoten om te reanimeren. Dat zegt hij in een interview met het Britse Radio Times. “Als niemand in de buurt was geweest, zou ik binnen een paar minuten dood zijn geweest.”