Prins Laurent en princes Claire zouden volgens kenners al maandenlang gescheiden leven van elkaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Prins Laurent en princes Claire zouden volgens kenners al maandenlang gescheiden leven van elkaar. © BELGA

Prins Laurent achtervolgd door geruchten: zijn hij en prinses Claire al maanden gescheiden?

RoyaltyStaat het huwelijk van prins Laurent (57) en prinses Claire (47) op springen? Nu de prinses officieel afwezig zal zijn tijdens de feestelijkheden voor de Nationale Feestdag, draait de speculatiemolen op volle toeren. Al is dat niet de eerste keer. Zo meent een royaltywatcher in HUMO dat prins Laurent en zijn vrouw al maandenlang gescheiden door het leven zouden gaan én zou inmiddels ook duidelijk zijn waar prinses Claire de afgelopen tijd dan wél te vinden was. Wat heeft prins Laurent zélf te zeggen over deze geruchten? 

42 reacties

 • Jozef Van Mellaert

  1 week geleden
  Prins Laurent gaat zelf niets zeggen over de geruchten. Als hij iets zegt wordt het in de media toch altijd verdraait.
 • raymond van der craen

  2 weken geleden
  Hebben die fans van Laurent en verder die heel koninklijke familie zich al afgevraagd hoeveel financiële steun die al gegeven hebben aan de slachtoffers van de natuurlamp? Opdoeken die handel en geef die uitgespaarde koninklijke dotatie integraal aan de mensen die het nodig hebben. Wie de schade met zijn eigen ogen gezien heeft zal deze opinie als vrij logisch beschouwen.
 • maria vaeyens

  2 weken geleden
  Heb hem persoonlijk ontmoet is heel vriendelijk en springt direct recht als hij ziet dat iemand hulp nodig heeft zonder poes pas. Hij is altijd het zwarte schaap geweest in de familie. Hopelijk komt alles goed zowel voor hem, Claire en de kinderen
 • Ivan Willems

  2 weken geleden
  Komaan gepeupel, laat die mensen toch gerust zeg. Lauren heeft het verdomd niet makkelijk gehad. Laat toch af dst gemoei. En als het zo is dat ze gescheiden zijn, zal het niet onze zaak zijn , maar de hunne. Kijk eerst naar jullie eigen leven.
 • Peter De Sutter

  2 weken geleden
  Dat zullen we morgen wel zien zeker?….op den defilé!!
 1. Na jaar vol tegenslag: prins Laurent deelt beste wensen met stralende gezinsfoto
  Royalty

  Na jaar vol tegenslag: prins Laurent deelt beste wensen met stralende gezinsfoto

  Prins Laurent (57) en zijn vrouw prinses Claire (46) hebben hun volgers via de sociale media fijne feestdagen en een gelukkig 2021 gewenst. Het koninklijke koppel deed dat met een stralende nieuwe foto, waarop ze samen te zien zijn met hun kinderen Nicolas (15), Aymeric (15) en Louise (17). Op het portret valt één gegeven op: het gezin poseert in truien die zo uit de kledingkast van viroloog Marc van Ranst lijken te komen.
 2. Prinses Claire na voorjaar van gezondheidsproblemen gespot op jacht in Saint-Tropez: “Het gaat goed met haar”
  PREMIUM

  Prinses Claire na voorjaar van gezond­heids­pro­ble­men gespot op jacht in Saint-Tro­pez: “Het gaat goed met haar”

  Een zonnebadende prinses Claire (46), op het jacht van Albert II in het mondaine Saint-Tropez. Normaal kijken we daar niet van op. Nu wel. Want de echtgenote van prins Laurent (56) leek van de aardbol verdwenen, nadat ze begin dit jaar zwaar ziek werd én daarenboven corona kreeg. Ze stelt het goed, stelt prins Laurent ons gerust. Zelf is hij er op de gezinsvakantie even tussenuit geknepen. “Ik moet een aantal vervelende zaken regelen.”