Prins Harry.
Volledig scherm
Prins Harry. © AP

Prins Harry spoort mensen aan om ontslag te nemen: “Niet iedereen krijgt betaald om niets te doen”

RoyaltyDe Britse prins Harry (37) ligt onder vuur nadat hij mensen die ongelukkig zijn met hun job aanspoorde om ontslag te nemen. Dat zou volgens hem “bevorderlijk zijn voor hun mentale gezondheid”. De gewone man gniffelt echter in zijn vuistje: “Sommigen van ons moeten wérken om de rekeningen te betalen, Harry.” 

9 reacties

 • Leo Legrelle

  5 maanden geleden
  Voor mij mogen alle Royals op de wereld ontslag nemen. Al deze door de burger rijk geworden mensen leveren geen enkele prestatie in verhouding tot hun inkomsten. Elk werkje in hun paleizen dienen vandaag nog steeds door de burger te worden betaald. Waarom hebben die überhaupt nog dotaties elk jaar als ze toch nooit iets moeten betalen? Beste voorbeeld Thailand, arme bevolking maar stinkend rijke koning. Monarchieen zijn totaal voorbijgestreefd. We leven niet meer in de Dark Ages.
 • Elle Devee

  5 maanden geleden
  Niet iedereen kan ontslag nemen als Royal om daarna die status van Royal te gelde te maken in allerhande tv talkshows en de boekskes.
 • Anne JACOBS

  5 maanden geleden
  En maar verhongeren zeker, we zijn toch met te veel. Ginger heeft een slag op zijn hoofd gekregen/
 • Luc Van der Linden

  5 maanden geleden
  Hij probeert ook maar advies te geven .Niet iedereen kan veranderen van job maar voor anderen kan het een begin zijn van een gelukkig leven.
 • Nicole Aerts

  5 maanden geleden
  De monarchie is eigenlijk toch voorbijgestreefd.
 1. Zwerven tussen verleden, toekomst en heden: dit zijn onze favoriete series over tijdreizen
  Streamz

  Zwerven tussen verleden, toekomst en heden: dit zijn onze favoriete series over tijdreizen

  Het verleden herschrijven, het heden beïnvloeden of de toekomst verkennen: series en films over tijdreizen hebben altijd tot de verbeelding gesproken. Naar aanleiding van Streamz’ nieuwe release ‘The Time Traveler’s Wife’ bundelen we deze week in onze Kijkgids vijf series die de gimmick eer aandoen. Van antiheld Loki (Disney+) tot een griezelig grottenstelsel in ‘Dark’ (Netflix): dit zijn onze favoriete ‘tijdloze’ series om te streamen.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  4

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.