Prins Harry.
Volledig scherm
Prins Harry. © AP

Prins Harry spoort mensen aan om ontslag te nemen: “Niet iedereen krijgt betaald om niets te doen”

RoyaltyDe Britse prins Harry (37) ligt onder vuur nadat hij mensen die ongelukkig zijn met hun job aanspoorde om ontslag te nemen. Dat zou volgens hem “bevorderlijk zijn voor hun mentale gezondheid”. De gewone man gniffelt echter in zijn vuistje: “Sommigen van ons moeten wérken om de rekeningen te betalen, Harry.” 

9 reacties

 • Leo Legrelle

  6 maanden geleden
  Voor mij mogen alle Royals op de wereld ontslag nemen. Al deze door de burger rijk geworden mensen leveren geen enkele prestatie in verhouding tot hun inkomsten. Elk werkje in hun paleizen dienen vandaag nog steeds door de burger te worden betaald. Waarom hebben die überhaupt nog dotaties elk jaar als ze toch nooit iets moeten betalen? Beste voorbeeld Thailand, arme bevolking maar stinkend rijke koning. Monarchieen zijn totaal voorbijgestreefd. We leven niet meer in de Dark Ages.
 • Elle Devee

  6 maanden geleden
  Niet iedereen kan ontslag nemen als Royal om daarna die status van Royal te gelde te maken in allerhande tv talkshows en de boekskes.
 • Anne JACOBS

  6 maanden geleden
  En maar verhongeren zeker, we zijn toch met te veel. Ginger heeft een slag op zijn hoofd gekregen/
 • Luc Van der Linden

  6 maanden geleden
  Hij probeert ook maar advies te geven .Niet iedereen kan veranderen van job maar voor anderen kan het een begin zijn van een gelukkig leven.
 • Nicole Aerts

  6 maanden geleden
  De monarchie is eigenlijk toch voorbijgestreefd.
 1. Ruben Van Gucht in alle stilte getrouwd met hoogspringster Blanka Vlašić, de twee verwachten een zoontje
  Play
  Showbizz
  11

  Ruben Van Gucht in alle stilte getrouwd met hoogspring­ster Blanka Vlašić, de twee verwachten een zoontje

  Heuglijk nieuws ten huize Ruben Van Gucht (35). Het sportanker is in alle stilte getrouwd met hoogspringster Blanka Vlašić (38), de eeuwige rivale van Tia Hellebaut en meervoudig Olympisch medaillewinnares. De twee gaven elkaar afgelopen maandag het jawoord in Split, het stadje in Kroatië waar Blanka woont. Hun liefde werd meteen ook bezegeld want de twee verwachten samen een eerste kindje.