Meghan Markle en prins Harry
Volledig scherm
Meghan Markle en prins Harry © AFP

Prins Harry en Meghan Markle verliezen 700.000 Instagram-volgers op een jaar tijd

RoyaltyDe Britse prins Harry (36) en z'n vrouw Meghan Markle (40) waren het afgelopen jaar niet uit het nieuws weg te slaan, maar dat heeft hun populariteit niet echt deugd gedaan. Dat blijkt uit een onderzoek van Hypeauditor. 

 1. Nederlandse band misnoegd nadat hun nummer gekozen werd als lied bij WK-uitzendingen: “Voelt niet goed om aan te verdienen”

  Nederland­se band misnoegd nadat hun nummer gekozen werd als lied bij WK-uitzendin­gen: “Voelt niet goed om aan te verdienen”

  Tijdens WK-uitzendingen van het Nederlands elftal, is bij onze Noorderburen regelmatig het nummer ‘This is the Moment’ van de Haagse band Son Mieux te horen. De Nederlandse omroep (NOS) heeft het nummer gekozen als achtergrondmuziek bij de korte vooruit- en terugblikfragmenten bij voetbalduels van Oranje. En dat heeft tot ongemak bij de Haagse band geleid.
 2. Hofdame die ook meter is van prins William moet Buckingham Palace verlaten, na beschuldigingen van racisme
  Royalty

  Hofdame die ook meter is van prins William moet Buckingham Palace verlaten, na beschuldi­gin­gen van racisme

  Lady Susan Hussey (83), voormalig hofdame van Queen Elizabeth en meter van prins William, legt per direct haar functies neer. De Britse hofdame doet dat omdat ze ervan beschuldigd wordt racistisch geweest te zijn tegenover een zwarte gast tijdens een receptie op Buckingham Palace. De hofdame zou Ngozi Fulani, voorzitter van een liefdadigheidsinstelling tegen huiselijk geweld, hebben uitgevraagd over haar nationaliteit.