Harry en Meghan
Volledig scherm
Harry en Meghan © REUTERS

Prins Harry en Meghan Markle krijgen ‘VVIP’-status voor reis naar Nederland

RoyaltyWanneer de Britse prins Harry (37) en zijn echtgenote Meghan Markle (40) dit weekend naar Nederland afzakken voor de Invictus Games, hoeven ze niet te vrezen voor hun veiligheid. Volgens de Britse krant ‘The Mirror’ kreeg het koppel de status ‘VVIP’ - ‘Very Very Important Persons' toegekend en worden ze te allen tijde begeleid door een team van beveiligers. 

5 reacties

 • Eveline Van den Hout

  4 maanden geleden
  Dit is een probleem voor Nederland, dus, wat kan het ons in feite schelen. Hopelijk komen ze niet naar België.
 • Miek De Cokere

  4 maanden geleden
  Ze zouden beter in Amerika blijven ,hoeveel gaat die bewaking niet kosten ,geef dat geld liever aan de atleten
 • Freddy Henslegers

  4 maanden geleden
  Hoeveel gaat die poppenkast weeral kosten?
 • Hilde Weymeersch

  4 maanden geleden
  Altijd alles voor de rijken. Terwijl de wereld kreunt onder oorlogen , corona, geweld voedseltekorten, en wat nog allemaal. Dat ze ginder blijven.
 • Nadine Abe

  4 maanden geleden
  Als zij deze kosten eraan verbonden zelf betalen geen probleem .
 1. Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Showbizz-verhalen van de dag.

  Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Show­bizz-verhalen van de dag.

  Sinds kort kan je elke dag de leukste Showbizz verhalen terugvinden als ‘Stories’ in de HLN-app. Wie Snapchat, Tik-Tok of Instagram gebruikt, is al vertrouwd met het concept ‘Stories’. Je kan dit het best vergelijken met het ‘bladeren’ door een magzine, maar dan digitaal. Leun dus even achterover en ontdek vandaag nog de nieuwste Showbizz Stories via het kanaal Showbizz in de HLN-app.
 2. Huis van Younes en Eline uit ‘Huis gemaakt’ staat te koop voor 395.000 euro: “Je ziet dat er hart en ziel in gestoken is”
  TV
  4

  Huis van Younes en Eline uit ‘Huis gemaakt’ staat te koop voor 395.000 euro: “Je ziet dat er hart en ziel in gestoken is”

  Bloed, zweet en tranen staken Younes (28) en Eline (25) in hun droomhuis. In het VTM-programma ‘Huis gemaakt’ grepen ze helaas nét naast de hoofdprijs en zagen ze hun zelf verbouwde huis aan zich voorbijgaan. Ondanks de crowdfunding die achteraf werd opgestart, waarmee meer dan 30.000 euro werd opgehaald, konden ze het huis in Koersel (Limburg) niet zelf bekostigen. Daarom bevindt de woning zich sinds vandaag op de huizenmarkt, met een prijskaartje van 395.000 euro.