Populaire Nintendo-personages komen tot leven in nieuwe ‘Mario’-film: accent van Chris Pratt zorgt voor opschudding

FilmGoed nieuws voor de fans van de ‘Mario’-games: in 2023 schittert Super Mario in de film, ‘The Super Mario Bros. Movie’. In de teaser kunnen de fans alvast een eerste glimp opvangen van Mario, Luigi, Toad, Kamek én de slechterik Bowser. ‘Marvel’-acteur Chris Pratt (43) verleende zijn stem aan de populaire Italiaanse loodgieter. Heel wat fans waren niet blij met zijn casting, maar bij het horen van deze trailer vallen ze helemaal van hun stoel. “Hij heeft geen Italiaans accent”, klinkt het verontwaardigd op sociale media.

2 reacties

 • Tim Van Acker

  6 maanden geleden
  Sorry de stem van mario trekt op niks. Gaat de fans nooit, never, jamais kunnen bekoren. Waar is dat italiaans accent?
 • Robby De Meutter

  6 maanden geleden
  Euhm, er bestaat al wel een real life action movie van super mario, Als ik het mij nog goed herinner noemt die ook super mario Bros.
 1. Een burgerlijk leven is niet voor Tine Embrechts weggelegd: “Kiezen voor stabiliteit is niet aan mij besteed”
  PREMIUM
  BV

  Een burgerlijk leven is niet voor Tine Embrechts weggelegd: “Kiezen voor stabili­teit is niet aan mij besteed”

  Vorig jaar zat Tine Embrechts (47) in ‘The Masked Singer’ nog in het pak van Flamme Fatale, dit seizoen is ze één van de vaste speurders. Ook is de actrice te zien in ‘De ideale wereld’. Geen gebrek aan tv-werk dus voor Embrechts, ook al denkt ze zelf dat de rollen niet altijd voor het rapen gaan liggen. “Tegenwoordig moet je als actrice van mijn leeftijd bijna dankbaar zijn dat je nog gevraagd wordt.” In ‘Primo’ vertelt Tine over ouder worden en de zoektocht naar een balans tussen haar carrière en gezin.
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  7

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.