Volledig scherm
© Instagram

Populaire gezinsvloggers gebroken door kersttragedie: 3 maanden oude zoontje wordt plots niet meer wakker

ShowbizzEen tragische kerst, anders kan je de ‘feestdagen’ die YouTube-persoonlijkheid Brittani Boren Leach (29) en haar man Jeff Leach (35) moesten doorstaan niet beschrijven. Via de sociale media deelde Brittani het hartverscheurende nieuws dat hun 3 maanden oude zoontje Crew op Kerstmis totaal onverwachts in coma viel. De baby deed een dutje toen hij plots moet gestopt zijn met ademhalen.

20 reacties

 • Liesbet Wastiels

  1 jaar geleden
  Veel sterkte voor heel de familie. Ik leef erg met je mee, ikzelf moest 15 jaar geleden ook de beslissing nemen om de machines af te koppelen van mijn 5 weken oude dochter. Het gemis is voor het leven, al gaan de scherpe kantjes van dit grote verdriet er wel af.
 • Martn Tempels

  1 jaar geleden
  heel veel sterkte aan familie en vrienden ik weet ook wat het is om een baby te verliezen ik heb een dochtertje van 4 dagen oud moeten afgeven 16 jaar geleden maar ik vergeet haar nooit meer maar 1 e tje van 3 maanden is even erg dikke steunknuffel
 • Said Sabaouni

  1 jaar geleden
  Heel veel sterkte aan de ouders en familie.
 • myriam michiels

  1 jaar geleden
  Histerker zijn geen woorden voor.................sterkte aan de familie
 • Yvanka Pilzer

  1 jaar geleden
  Veel sterkte aan de ouders en de broertjes en/of zusjes bij dit grote verdriet.
 1. Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Showbizz-verhalen van de dag.

  Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Show­bizz-verhalen van de dag.

  Sinds kort kan je elke dag de leukste Showbizz verhalen terugvinden als ‘Stories’ in de HLN-app. Wie Snapchat, Tik-Tok of Instagram gebruikt, is al vertrouwd met het concept ‘Stories’. Je kan dit het best vergelijken met het ‘bladeren’ door een magzine, maar dan digitaal. Leun dus even achterover en ontdek vandaag nog de nieuwste Showbizz Stories via het kanaal Showbizz in de HLN-app.
 2. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Is een IKEA-kast in elkaar steken dé ultieme relatietest?
  Play
  Da's Liefde

  Is een IKEA-kast in elkaar steken dé ultieme relatie­test?

 2. Babette showt haar paaldans-skills aan haar date Jony in Blijven Slapen
  Play

  Babette showt haar paal­dans-skills aan haar date Jony in Blijven Slapen