Johnny Depp en Amber Heard tijdens het smaadproces.
Volledig scherm
PREMIUM
Johnny Depp en Amber Heard tijdens het smaadproces. © AFP/Reuters

“Populairder dan de Oscars”: Greet De Keyser analyseert het proces Depp versus Heard

CelebritiesDat het proces dat Johnny Depp (58) aanspande tegen zijn ex Amber Heard (36) de gemoederen blijft bedaren, kan Amerika-correspondente Greet De Keyser vanop de eerste rij meemaken. Zij brengt een bezoek aan het gerechtsgebouw in Virginia, waar zich dagelijks honderden fans verzamelen in de hoop een glimp op te kunnen vangen van hun idolen. “Beide partijen zijn rijk, bekend en even hard voor elkaar.” 

0 reacties

 1. Tien x ‘pride’ om te zien: series en films over vrouwen die van vrouwen houden
  TV

  Tien x ‘pride’ om te zien: series en films over vrouwen die van vrouwen houden

  Pride Month is bijna ten einde, maar de regenboogvlaggen mogen gerust blijven wapperen, want inclusieve verhalen over liefde, romantiek en lust zijn niet beperkt tot één maand per jaar. Filmstudio’s en streamingzenders zetten de jongste jaren stevig in op LGBTQ+-inhoud en daarbij valt vooral op hoe lesbische liefdesverhalen aan een opmars bezig zijn. Want nee, lesbiennes werden niet uitgevonden om een uitsluitend mannelijk publiek te behagen en ja, deze titels zetten dat graag nog eens in de verf. Van koddig kostuumdrama ‘The Favourite’ (Disney+), over een vampierengriet en een vampierendoodster die het aanleggen in ‘First Kill’ (Netflix) tot ‘Euphoria’ op Streamz. Vrouwenliefde is van alle tijden én schermen.
 2. Privéfilmpjes van Nederlandse prinses Alexia gaan viraal via TikTok
  Play
  Royalty
  1

  Privéfilm­pjes van Nederland­se prinses Alexia gaan viraal via TikTok

  In 2020 had ze nog een eigen TikTok-kanaal, maar nadat de media daar weet van kreeg, werd het account snel weer opgedoekt. En toch blijven de filmpjes van de Nederlandse prinses Alexia (17) maar opduiken. De beelden worden gretig verspreid via allerlei profielen op TikTok, waar ze miljoenen keren bekeken worden. In de filmpjes zien we de prinses dansen, playbacken en plezier maken met haar vriendinnen.