Pommeline toont haar nieuwe billen: "360cc"

Pommeline
Instagram Pommeline
Pommeline Tillière heeft vandaag gekregen wat ze wilde: een nieuwe poep. De ex-deelneemster van 'Temptation Island' ging onder het mes en liet twee implantaten plaatsen. Het resultaat toonde ze op haar Instagram-account.

Pommeline is niet aan haar proefstuk toe. Na haar deelname aan 'Temptation Island' liet ze haar billen al een keer vergroten. Dat gebeurde toen met vetinspuitingen. Niet goed genoeg vond de Limburgse, die vrijdag voor de tweede keer onder het mes ging. Dit keer voor implantaten. "New Booty Alert, 360cc", schrijft de blondine op Instagram bij haar foto.

Pommeline voor en na.
Instagram Pommeline voor en na.

De operatie zou normaal gezien te volgen zijn via een liveblog, maar die leek niet te werken. De operatie ging bovendien ook bijna te laat door omdat de eigenares van de privékliniek voor de operatie een ongeval had gehad met haar wagen. Dat meldde de vrouw zelf op Instagram bij het afhalen van Pommeline en Fabrizio.

Pommeline
Instagram Pommeline

Ondanks de technische strubbelingen van de livestrem verzekert Pommeline dat de log nog wel te zien zal zijn. Haar vriend Fabrizio was immers aanwezig tijdens de operatie en kon alles filmen.
23 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • ROGER FORIER

  Hoort dit verhaal niet eerder thuis onder de rubriek.....BIZAR ??

 • romy verhove

  Jakkes wat lelijk wijf is mij dat en dan nog tattoe 's bij gelijk welke vrouw is dat zowat marginaal en superlelijk!

 • Dirk Visser

  Men hoort het lichaam te accepteren zoals het dood God de vader geschapen is. Ook make-up is zonde.

 • Germain Van Deursen

  Voor mij is zo'n roekeloos en geheel onnuttige ingreep niet slim . Dat is om problemen vragen , vroeg of laat . Wat dan moet gebeuren zal ze willen terugbetaald hebben door het RZIV , en dat is een schande . Sommige zieke mensen krijgen hun vaak heel dure medikatie niet terugbetaald !

 • Marc De Vos

  Ik vraag mijn nu echt af of de jeugd daar nu blij mee is of lachen die haar vierkant uit ?