Pommeline reageert op overspel Fabrizio tijdens ‘Dancing With The Stars’: “Mijn vermoeden wordt bevestigd”

VIDEOLAND
‘Temptation’-blogster Michella Kox weet het zeker: Fabrizio (26) bedroog Pommeline (25) tijdens ‘Dancing With The Stars’, mét z’n danspartner Margot. Als dat klopt, was de knagende jaloezie van Pommeline niet zonder reden.

Het stof rond de breuk van Fabrizio en Pommeline, na hun deelname aan ‘Temptation Island VIPS’, wil maar niet gaan liggen. Recent pakte ‘Temptation’-blogster ­Michella Kox al uit met het nieuws dat Fabrizio een ­‘geheim kind’ heeft, en aan de lopende band vrouwen zou dumpen. En nu slaat ze weer toe, door Fabrizio te beschuldigen van overspel met zijn danscoach Margot tijdens de opnamen van ‘Dancing With The Stars’ eind vorig jaar. Fabrizio noch Margot wil reageren op Michella’s onthulling.

Maar ‘slachtoffer’ Pommeline, die vorig jaar met onverholen jaloezie de dansrepetities van Fabrizio en zijn coach gadesloeg, wel. “Ik denk dat je zaken als ontrouw meestal wel aanvoelt”, vertelt ze. “Michella bevestigt mijn vermoeden nu... Maar eerlijk? Het maakt niets meer uit, na wat er allemaal is gebeurd.”

Fabrizio en jij keerden als vrijgezellen terug van ‘Temptation Island VIPS’. Hoe gaat het nu met jou?

Beter. Online worden weliswaar de gemeenste dingen over mij geschreven, maar dat doet mij niets meer.

Heb je spijt van ‘Temptation Island VIPS’?

Nee. Misschien had ik dat programma nodig om m’n ogen te openen.

Maar je werkt nog wel samen met Fabrizio in zijn tattooshop, toch?

Ja, en dat lukt nog goed. Maar daarbuiten spreken of zien we elkaar niet meer. Ach, ik probeer het los te laten... Ik denk dat ik meer om onze relatie gaf dan hij. Dat lijkt mij de enige juiste conclusie. En nu zou ik graag mijn leven verderzetten, als dat mag.
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Luc Desmet

  Met een mindfuck programma als Temptation Island, krijg je heel veel goede relaties kapot. Doe er dan ook niet aan mee.

 • VIRGINIE m Vandeghinste

  Goed gezegd karl :)

 • Karl Huysmans

  Tja !!!!!!! Dat gebeurt he. Heeft pommeline zelf ook niet mee gedaan als verleidster met als enige reden koppels uit elkaar te krijgen??????

 • Sharon Vandewaetere

  Ik kan niet begrijpen dat die Pommeline bijna wekelijks in de gazet komt. Ze deed mee aan dat belachelijke programma waarvan ze goed wist dat ze haar relatie op het spel zette. Dus ze moet nu niet staan bleiten. Alles doen voor aandacht. Breng eens wat interessanter nieuws over interessante mensen!