Pommeline laat haar hart spreken na breuk met Fabrizio: “Tussen ons komt het nooit meer goed”

VIDEOLAND
Dat er na hun deelname aan ‘Temptation Island VIPS’ een einde kwam aan de relatie tussen Pommeline (25) en Fabrizio (26), was intussen al bekend. Het hoe, wat en waarom daarentegen, bleef al die tijd onduidelijk. Via een openhartige vraag/antwoord-sessie op Instagram laat Pommeline nu toch in haar hart kijken. 

Pommeline wil over een aantal zaken duidelijkheid scheppen. Zo laat ze in de eerste plaats weten dat het goed met haar gaat, ook al werd ze de laatste tijd achtervolgd door allerlei kwetsende geruchten. “Als je geen andere keus hebt, gaat dat snel”, antwoordt ze op de vraag hoe je op korte tijd een relatiebreuk een plaats kan geven. Ik heb het de eerste maand heel zwaar gehad, maar ik heb veel aan mijn hond gehad. Zonder Maurice was het, denk ik, veel zwaarder geweest. ”

Pommeline laat weten dat ze al sinds mei dit jaar als vrijgezel door het leven gaat. Toch moet ze nog steeds samenwerken met Fabrizio, gezien ze in zijn tattooshop aan de slag is. “Ik werk voorlopig nog steeds samen met hem dus we proberen zo professioneel mogelijk met elkaar te kunnen omgaan, al is het niet altijd even makkelijk geweest”, zegt ze daarover. “Ik kan niet zeggen dat we ‘vrienden’ zijn, maar we proberen wel voor de tijd die ik hier nog ben normaal met elkaar om te gaan.”

Definitieve breuk

De breuk tussen de twee is wel onherstelbaar. “We hebben een mooie en intense relatie beleefd, ik hield zielsveel van hem, maar het is beter zo. We weten beiden dat het nooit meer gaat werken tussen ons. Ik ben na een lange tijd eindelijk weer mezelf en het gaat prima met me.” Hun breuk heeft wel gevolgen voor hun woning. “Fabrizio en ik huren het huis samen. Hij woont voorlopig terug thuis tot ik een woning heb gevonden en terug richting thuis kan verhuizen. Ik ben nog steeds op zoek naar een andere woning rond Gent. Maar is niet makkelijk en gaat ook niet op 1, 2, 3.” 

Wat met die tatoeage? 

Pommeline liet tijdens haar relatie ook een grote tatoeage van Fabrizio op haar been zetten. “En die staat er nog steeds”, schrijft ze. “Voorlopig heb ik er nog niets aan gedaan. Ik ben nog aan het twijfelen wat ik ermee moet doen. Het stoort me niet echt momenteel.”

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Bekijk hieronder alle vragen die Pommeline heeft beantwoord: 

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Tina Colpaert

  Ze gaat daar toch niet blijven over zagen het is niet leuk maar ga verder met u leven en neem niet na paar weken al een andere!

 • DIRK RASSCHAERT

  Eindelijk!

 • huib matthijssen

  stelletje mafklappers.

 • Dick De Zeure

  Mensen die enkel gefixeerd zijn op lichamelijk genot weten niet wat echte liefde is!

 • Glenn Verbeeck

  Ze is een gevoelig meisje dus natuurlijk is het (waarschijnlijk nog altijd) zwaar voor haar. Ik ken er nog zo die zeggen dat het goed met hen gaat en dat ze gelukkig zijn met hun tweetjes, maar waarvan ik weet dat het eigenlijk heel anders is. Nuja hopelijk gaat het idd terug helemaal goed met Pommeline zoals ze zelf aangeeft.