Florian Van Eenoo/Photo News/Instagram
Volledig scherm
PREMIUM
© Florian Van Eenoo/Photo News/Instagram

Pommeline en Youtubester Jamilla Baidou lijden aan slaapverlamming: “Ik dacht dat ik aan’t sterven was”

ShowbizzHet valt voor de meesten niet in te beelden: je ligt in bed en bent klaarwakker, maar compleet verlamd. Je bent je bewust van alles wat rondom jou gebeurt, maar zit gevangen in je eigen lichaam. En alsof dat nog niet erg genoeg is, begin je te hallucineren en komen je ergste nachtmerries tot leven. Het is de horror die Pommeline, Jamilla Baidou en alle anderen die lijden aan slaapverlamming op regelmatige basis moeten doorstaan. 

0 reacties

 1. Hans Francken, veel meer dan 'de pianoman' van 'The Voice’: “Al een paar keer de winnaar voorspeld vanaf de eerste noot"
  PREMIUM
  Showbizz

  Hans Francken, veel meer dan 'de pianoman' van 'The Voice’: “Al een paar keer de winnaar voorspeld vanaf de eerste noot"

  Hij is de man achter de piano. Degene die alle nummers van ‘The Voice’-kandidaten instudeert en arrangeert met zijn band, en dat zijn er 500 per seizoen. Tien jaar al, sinds de start van het format, en dus veel meer dan ‘gewoon’ de pianoman. De oercoach der coaches: Hans Francken (48). “Niemand gaat naar de blind auditions zonder in mijn studio te passeren. Ik ruik vaak: ‘Dié heeft talent’.” Zelf werd hij eind jaren ‘90 ontdekt door Koen Wauters. “Hij loodste mij binnen op tv. Dankzij hem zit ik in ‘The Voice’.”
 2. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 1. Opletten geblazen voor naalden in sluikstort in ‘De Vuilste Jobs van Vlaanderen’
  Play
  De Vuilste Jobs van Vlaanderen

  Opletten geblazen voor naalden in sluikstort in ‘De Vuilste Jobs van Vlaanderen’

 2. "Dit mag ik misschien niet zeggen op tv": haalt dit fragment van Popquiz de uitzending of niet?
  Play
  Popquiz

  "Dit mag ik misschien niet zeggen op tv": haalt dit fragment van Popquiz de uitzending of niet?