Pommeline en Fabrizio gaan eigen programma maken over tatoeages

Pommeline en Fabrizio
RV Pommeline en Fabrizio
'Temptation Island'-verleiders Pommeline en Fabrizio gaan een onlineprogramma maken. In het programma zullen koppels tatoeages voor elkaar verzinnen, die dan gezet zullen worden door Pommeline en Fabrizio. 

Het programmma doet denken aan het Britse 'Just Tattoo of Us' dat bij ons uitgezonden wordt op MTV. Ook daar moeten koppels een tattoo uitkiezen voor elkaar. Grappig is dat in Engeland het programma ook wordt gepresenteerd door een realityster. Charlotte Crosby werd bekend als deelneemster van 'Geordie Shore', de Britse versie van 'Jersey Shore'. 

Op het lijf geschreven

Pommeline werkt in Fabrizio's Tattoo Saloon in Beringen. Het is dan ook geen verrassing dat het onlineprogramma van de twee in het teken zal staan van tatoeages.

Dit weekend publiceerde Warner Bros Nederland een oproep voor kandidaten op hun Facebookpagina. Er wordt gezocht naar koppels die het aandurven om samen een tattoo te laten zetten. De koppels kiezen of ontwerpen een tattoo voor elkaar en Pommeline en Fabrizio leggen die dan voor de eeuwigheid vast. Een flinke portie vertrouwen in je partner kan dus van pas komen.

Koppel

Vorig week kwam bij ons aan het licht dat Pommeline valt voor 'kleurplaat' Fabrizio. Dat had ze gezegd in een vlog met haar plastische consulente, Diana Gabriels. Pommeline had eerder een relatie met Merijn, die had ze overgehouden aan haar deelname aan 'Temptation Island' vorig jaar. 
24 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • marc werbrouck

  Er is al een zender (Spike) die zo goed als dagelijks tatoeages "keurt" Is dat niet voldoende?

 • Mike Dobbels

  heel goede opvolging van Fabricio en Pommeline... ze doen waar ze goed in zijn en zitten dit om naar financieel succes... dat is ondernemen met de grote O ... meer van dat aub...

 • Margaretha Mestdagh

  Wat mij betreft doen ze wat ze willen maar de controle op de inktkwaliteit kan niet streng genoeg zijn ! Naar het schijnt zijn er ondertussen al heel veel mensen langzaam vergiftigd door tattoo inkt...

 • Marlies Schoefs

  Daar zitten we op te wachten

 • Luc Vanderkelen

  Idd Karel, ik heb al tattoo van begin jaren 80.als ik nu ziet wie er allemaal tattoos heeft pffff.ik wou dat ik er geen had,echt waar!!!