Volledig scherm
PREMIUM
© Kristof Ghyselinck

Pommelien Thijs is in sneltempo volwassen moeten worden: “Die babbels met mijn ouders over geld vind ik niet leuk”

Showbizz“Ik ben zó blij dat ik nooit dat contract voor ‘The Voice’ heb getekend”, zegt Pommelien Thijs (19) in Dag Allemaal. Haar leven is helemaal overhoop gegooid sinds ze als Caro van ­‘#LikeMe’ megapopulair werd bij de jeugd. Ze won zelfs twéé awards op het Gala van de Gouden K’s. Maak kennis met de Coolste Chick én Ketnet-actrice van het jaar!

1 reactie

 • Jean West

  1 jaar geleden
  Als men 14 jaar is juist van school en moet gaan werken om 5 uur s’morgens dat is in sneltempo volwassen worden.
 1. ‘1 Jaar Gratis’-kandidate Ilse schoolde zich om tot schrijnwerker: “Sommigen willen niet met ons in zee gaan omdat ik een vrouw ben”
  PREMIUM
  Showbizz

  ‘1 Jaar Gra­tis’-kandidate Ilse schoolde zich om tot schrijnwer­ker: “Sommigen willen niet met ons in zee gaan omdat ik een vrouw ben”

  Vijf jaar geleden ging Ilse Van Geldorp (35) aan de slag in de schrijnwerkerij van haar man. Met haar deelname aan ‘1 jaar gratis’ hoopt ze niet alleen de geldprijs te winnen, maar ook andere vrouwen te inspireren. Ze moet immers letterlijk haar mannetje staan in de bouwsector. “Een mannelijke kapper of verpleger: daar ligt niemand nog wakker van, maar ze denken wel dat ik het minder goed doe.”
 2. Rachel Hazes organiseert virtueel meezingfeest ter ere van André Hazes senior - zonder haar eigen kinderen: “We kozen voor een andere line-up”
  Muziek

  Rachel Hazes organi­seert virtueel meezing­feest ter ere van André Hazes senior - zonder haar eigen kinderen: “We kozen voor een andere line-up”

  Rachel Hazes (50) organiseert aanstaande zaterdag ‘Een Rondje Hazes’, een liveconcert met 19 artiesten vanuit het Amsterdamse Concertgebouw. Door corona zullen de 2.000 zitjes in de zaal onbezet blijven, maar de liedjes van de in 2004 overleden André zullen dankzij de livestream wel in elke huiskamer kunnen worden meegezongen. Opvallend is dat André jr. (27) en Roxeanne (28) niet te horen zullen zijn op het evenement ter ere van hun vader.
 1. Zo beleefden de koppels van Blind Getrouwd hun eerste nacht samen
  Play
  Blind Getrouwd

  Zo beleefden de koppels van Blind Getrouwd hun eerste nacht samen

 2. Eerste veertigers geven zich bloot in 'Uit De Kleren'
  Play
  Uit de Kleren

  Eerste veertigers geven zich bloot in 'Uit De Kleren'