Pommelien Thijs doet het zelf en maakt eigen outfit voor Zomerhit-finale

BVPommelien Thijs (21) heeft voor de finale van Zomerhit haar eigen outfit gemaakt. De zangeres verzamelde lipjes van blikjes om daar een topje mee te maken. Het eindresultaat komt alvast bekend voor, want Pommelien maakte eerder al iets soortgelijks voor De Mia’s.

 1. Crisis baart ook theatermaker James Cooke zorgen: “Ik zou liegen als dat niet zo was”
  Play
  Showbits
  5

  Crisis baart ook theaterma­ker James Cooke zorgen: “Ik zou liegen als dat niet zo was”

  James Cooke heeft voor z’n nieuwe theaterproductie ‘Moord op de Orient Express’ opnieuw een topcast kunnen strikken. Warre Borgmans kruipt in de huid van Hercule Poirot en daarnaast rijden ook onder meer Ianthe Tavernier, Marilou Mermans en Barbara Sarafian mee op de legendarische trein. “Dat is nodig als we willen dat mensen naar het theater blijven komen”, legt James uit. Want ook de entertainment-business lijdt zwaar onder de crisis. “Maar bij ons kunnen mensen even de knop omdraaien en genieten”, vult hij aan. ‘Moord op de Orient Express’ speelt vanaf 18 november in Theater Elckerlyc in Antwerpen.
 2. Emily Ratajkowski niet te spreken over nieuwe 'Blonde’-film: “Vrouwelijke pijn wordt te veel geseksualiseerd”
  FILM

  Emily Ratajkow­ski niet te spreken over nieuwe 'Blon­de’-film: “Vrouwelij­ke pijn wordt te veel geseksuali­seerd”

  ‘Blonde', de biopic over Marilyn Monroe, krijgt te maken met behoorlijk wat kritiek. De controversiële, expliciete en provocerende scènes in de Netflix-film zorgen voor geschokte reacties. Ook model Emily Ratajkowski (31) is niet te spreken over de verfilming van de Hollywoodster. “Het is geen verrassing dat het alweer een film is waarbij vrouwelijke pijn wordt geseksualiseerd”, klinkt het.