Minotaurus
Volledig scherm
Minotaurus © VTM

POLL. Wie kruipt volgens jou in de huid van Foxy Lady, Minotaurus en co in ‘The Masked Singer’? Vertel ons jouw gok

TVEn toen waren ze nog met acht. De temperatuur stijgt in ‘The Masked Singer’ serieus nu de twee groepen worden samengevoegd. Maar één vraag blijft: wie schuilt er in de pakken? Vertel het ons hieronder in onze poll. Even gratis inloggen, daarna kan je je gok uitbrengen.

 1. Vrouw van dementerende Bruce Willis deelt emotionele video: “Herinneringen levend houden”
  Play
  Celebrities

  Vrouw van dementeren­de Bruce Willis deelt emotionele video: “Herinne­rin­gen levend houden”

  De vrouw van Bruce Willis (68), Emma Heming Willis (44), deelt op sociale media een emotionele video van haar en haar man die hun geloftes hernieuwen. Het moment dateert van 2019, wanneer het koppel hun tiende huwelijksverjaardag vierde, maar Emma brengt de video graag weer boven om Bruce zich het mooie moment te laten herinneren. “Ik zal het nooit vergeten en ik zal de herinnering levend houden voor degene die het misschien zal vergeten.” Zo kaart Emma de dementiediagnose aan van de acteur. Het koppel krijgt veel berichtjes van steun. “Elke kleine kans om bij hem te zijn en hem je liefde te tonen zal later speciaal voor je zijn”, klinkt het.
 2. Remake van ‘Clan’ maakt kans op vijf BAFTA‘s, ook ‘The Crown’ is één van de grote favorieten
  TV

  Remake van ‘Clan’ maakt kans op vijf BAFTA‘s, ook ‘The Crown’ is één van de grote favorieten

  De nominaties voor de BAFTA’s, de belangrijkste Britse televisieprijzen voor series en acteurs, zijn binnen. ‘Bad Sisters’, de internationale remake van de VTM-reeks ‘Clan’, is alvast genomineerd in verschillende categorieën. En ook de veelbesproken Netflixserie ‘The Crown’ maakt kans op meerdere prijzen. Beide reeksen wisten in totaal vijf nominaties in de wacht te slepen.