Ga naar de mobiele website
^ Top

Politie in allerijl naar villa 'The Sky Is The Limit'-koppel geroepen na "mishandeling"

Kirsten Janssens en Jan Kriekels.
vier Kirsten Janssens en Jan Kriekels.
In het Limburgse Diepenbeek is de politie gisterenavond moeten tussenkomen in de villa van de flamboyante ondernemer Jan Kriekels, bekend van het tv-programma The Sky is the Limit. Zijn ex, Kirsten Janssens, had het op haar Facebookpagina over mishandeling door Kriekels. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

"Je hebt geen recht mijn sleutels af te pakken, mij te verwonden en 4 of 5 x de trappen op en af te sleuren en mijn gezicht driemaal neer te slaan op die betonnen trap van je", zou Janssens geschreven hebben over Kriekels. Ze zou ook foto's online geplaatst hebben waarop ze zelf naakt te zien was, naast kapotte bloempotten. Vrienden die de foto's zagen, spraken van "veel bloed".

Janssens vroeg daarop via een vriendin om hulp, zelf zou ze opgesloten geweest zijn in de slaapkamer van Kriekels. Daarop kwam de politie ter plaatse, die geruime tijd in de villa bleef.

De post en foto's werden ondertussen verwijderd.

Eerder deze week verklaarde Janssens in Dag Allemaal dat ze officieel niet meer samen is met Kriekels, maar dat de twee toch niet zonder elkaar kunnen. De plooien zijn nog niet helemaal gladgestreken, maar het gaat de goede richting uit, zo klonk het toen nog. "Wat afstand nemen kan je dichter bij elkaar brengen. Jan en ik houden nog van elkaar. Dertien jaar wis je niet zomaar, hé. Alleszins, wij zijn gelukkig zo en de kinderen ook. Dat is het belangrijkste. We zullen zien wat de toekomst brengt. Carpe diem, zeg ik."

Facebook26 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Nicole Gyselinckx

  Haat en liefde is Passie??

 • Sarah Vandeurzen

  De nieuwe Eva Pauwels...

 • Kris Martens

  Wat je allemaal niet moet doen om in de aandacht te staan

 • Yana Devrekere

  Naakt, veel bloed verloren, haar gezicht op betonnen trap geslaan, maar toch nog een berichtje kunnen plaatsen op fb.

 • carmen lapere

  Wat een liefde als je afgetroefd wordt

Meld een bug