Plopsaland
Volledig scherm
Plopsaland © Studio 100

Plopsa zoekt dringend meer dan 500 medewerkers en biedt bonus tot 10.000 euro nog voor je begint te werken

ShowbizzMet de zomervakantie in aantocht en de mogelijke versoepelingen van de capaciteiten, kampt Plopsaland De Panne momenteel met een groot personeelstekort. Het park is daarom dringend op zoek naar meer dan 500 medewerkers in de verschillende afdelingen. Daarnaast voert de Plopsa Group voor alle vaste vacatures opnieuw de ‘sign-on bonus’ in. Hiermee wil de groep potentiële werknemers overtuigen om voor Plopsa te kiezen door een bonus toe te kennen bij ondertekening van het contract. Deze bonus kan, afhankelijk van het contract, oplopen tot 10.000 euro.

11 reacties

 • Mario Adams

  1 maand geleden
  10..000 EUR... en als vadertje staat passeert hou je daar misschien nog 4000 van over.
 • Karine Roeland

  1 maand geleden
  Je kan moeilijk je werknemers goed betalen en een villa in Saint -Tropez hebben?
 • Jef Belmans

  1 maand geleden
  Ik vrees dat het voor de ganse horeca een probleem wordt om het personeel dat opgestapt is terug te winnen. Horeca is mee van de slechts betalende en als je nu een betere job hebt gevonden met dan ook nog eens betere werkuren kom je niet meer terug. Buitenlanders aannemen die de taal niet spreken zal hier geen oplossing brengen.
 • frans vereken

  1 maand geleden
  Dat ze maar zeer gezond zijn want ik zie me met zo een stripfiguur kostuum niet erg lang rondlopen met deze temperaturen. Een goede raad is dat het personeel rouleert in hun functie.
 • Gino Denil

  1 maand geleden
  Op hun website vind je enkel bonussen voor de paar vaste jobs die openstaan. Dat is dan 2000 € voor een boekhouder of elektricien. Voor seizoen jobs en studentenjobs niets bonus te zien.