Links: Natalia Dyer onbewerkt - Rechts: Natalia Dyer bewerkt met 'suggesties' van de plastische chirurg.
Volledig scherm
Links: Natalia Dyer onbewerkt - Rechts: Natalia Dyer bewerkt met 'suggesties' van de plastische chirurg. © TikTok @np.miranda

Plastisch chirurg maakt ‘Stranger Things’-ster Natalia Dyer onherkenbaar in video en fans zijn razend: “Dit is walgelijk”

CelebritiesIn een viraal TikTok-filmpje krijgt ‘Stranger Things’-actrice Natalia Dyer (27) een wel heel speciale make-over. Plastisch chirurg Miranda Wilson (28) geeft, zonder medeweten van Dyer zelf, haar ongevraagde mening over het gezicht van de actrice. Ze geeft suggesties over wat ze aan haar uiterlijk zou veranderen. Fans zijn woedend en uiten volop hun ongenoegen op sociale media. “Wie denkt ze wel dat ze is? Natalia is perfect zoals ze er nu uitziet", klinkt het misnoegd.

0 reacties

  1. Cardi B onder vuur door halloweenoutfit Marge Simpson: “Heeft mijn kunstwerk zonder toestemming gebruikt”
    Celebrities

    Cardi B onder vuur door halloween­out­fit Marge Simpson: “Heeft mijn kunstwerk zonder toestem­ming gebruikt”

    Cardi B staat in nauwe schoentjes. De 30-jarige rapster heeft mogelijk een klacht aan haar been wegens plagiaat. Voor Halloween toverde ze zich helemaal om tot het personage Marge Simpson, maar de outfit blijkt een imitatie te zijn van het werk van de Italiaanse artiest aleXsandro Palombo. “De oorspronkelijke betekenis van mijn kunstwerk is aangetast", klinkt het aangedaan op Instagram.