Links: Natalia Dyer onbewerkt - Rechts: Natalia Dyer bewerkt met 'suggesties' van de plastische chirurg.
Volledig scherm
Links: Natalia Dyer onbewerkt - Rechts: Natalia Dyer bewerkt met 'suggesties' van de plastische chirurg. © TikTok @np.miranda

Plastisch chirurg maakt ‘Stranger Things’-ster Natalia Dyer onherkenbaar in video en fans zijn razend: “Dit is walgelijk”

CelebritiesIn een viraal TikTok-filmpje krijgt ‘Stranger Things’-actrice Natalia Dyer (27) een wel heel speciale make-over. Plastisch chirurg Miranda Wilson (28) geeft, zonder medeweten van Dyer zelf, haar ongevraagde mening over het gezicht van de actrice. Ze geeft suggesties over wat ze aan haar uiterlijk zou veranderen. Fans zijn woedend en uiten volop hun ongenoegen op sociale media. “Wie denkt ze wel dat ze is? Natalia is perfect zoals ze er nu uitziet", klinkt het misnoegd.

0 reacties

  1. Van onschuldig Disneymeisje tot gruwelijke antiheld: wie is Jenna Ortega, de nieuwe Wednesday Addams?
    Celebrities

    Van onschuldig Disneymeis­je tot gruwelijke antiheld: wie is Jenna Ortega, de nieuwe Wednesday Addams?

    Recent werd op Netflix de coming of age-serie ‘Wednesday’ gelanceerd. Een reeks die focust op het tienerbestaan van de sadistische dochter van Morticia en Gomez Addams uit de ‘The Addams Family’. Het is gen-Z’er Jenna Ortega (20) die de hoofdrol speelt in de serie en daarmee een jong publiek dient warm te maken voor de capriolen van de gothicfamilie. Maar vergis je niet, ondanks haar leeftijd, heeft de jonge twintiger al heel wat op haar palmares staan.