Plant Guns N'Roses een 'Appetite for Destruction'-tournee in de originele bezetting?

Axl Rose en gitarist Slash
BELGAIMAGE Axl Rose en gitarist Slash
Guns N' Roses heeft voor opwinding bij de fans gezorgd. Een cryptische post op de social media en grote posters van het legendarische 'Appetite for Destruction'-album, die plots in het straatbeeld van LA opdoken, doen de fans dromen. Komt er een reünie van de originele bezetting van de band?

Het was eerder al bekend dat Guns N' Roses het album 'Appetite for Destruction' opnieuw zou uitbrengen ter gelegenheid van de dertigste verjaardag van de plaat. Dat dit een jaar na die verjaardag zou gebeuren is iets wat als 'typisch voor Guns N' Roses' wordt gecatalogeerd. Maar dat er nu plots zoveel heisa rond wordt gemaakt, zorgt voor heel wat speculaties op het internet. Zeker toen de band op de social media ook de boodschap 'Ready for Destruction' postte. Volgens velen plant de band nu een 'Appetite for Destruction'-tournee. En wat meer is: de groep zou dit met de originele bezetting doen. Dus met voormalige drummer Steven Adler en gitarist Izzy Stradlin. 

Stilte

De officiële kanalen van de band hebben nog niet gereageerd op de storm die ontstond op het internet. Steven Adler deed dat wel. "Ik weet van niets", reageerde die. "Mij heeft niemand iets gevraagd." Maar volgens insiders kan dat zeker nog gebeuren. "Sinds Axl Rose en Slash hun vete hebben bijgelegd en opnieuw samen toeren met Guns N' Roses, is alles mogelijk", klinkt het. "Ook de geschillen met de andere ex-leden kunnen worden bijgelegd. Het zou alvast prachtig zijn om de originele band weer samen te zien spelen."  Guns N' Roses speelt op 21 juni op Graspop Metal Meeting. Dat zal zeker nog zonder Adler en Stradlin zijn. 

Het legendarische album 'Appetite for destruction' werd dertig jaar geleden uitgebracht. Het bevat hits als 'Welcome to the Jungle', 'Paradise City' en 'Sweet Child O' Mine'. De expliciete albumcover van een robot die een vrouw verkracht, moest later vervangen worden.
RV Het legendarische album 'Appetite for destruction' werd dertig jaar geleden uitgebracht. Het bevat hits als 'Welcome to the Jungle', 'Paradise City' en 'Sweet Child O' Mine'. De expliciete albumcover van een robot die een vrouw verkracht, moest later vervangen worden.5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Amber Habex

  @peter probeer eens $999

 • Peter Ranschaert

  Maxime...weet niet van welke planeet je komt maar de deluxe uitgave zal rond de 199€ liggen...er zijn al genoeg gekende en betrouwbare websites die het vermelden!

 • Maxime Petit

  Neen, helaas komt er alleen een super deluxe heruitgave van album die 650 dollar zal kosten. Geen volledige reünie...

 • Mark Smets

  Dat zou prachtig zijn ! Ik ga naar Graspop ! GnR

 • Bram Claes

  duimen !!!!! nu naar nijmegen voor hun voor de 2keer te zien op 1 jaar tijd! go GnR !!