Stephanie en Magali Planckaert vertellen in Dag Allemaal over hun goeie band.
Volledig scherm
PREMIUM
Stephanie en Magali Planckaert vertellen in Dag Allemaal over hun goeie band. © Kristof Ghyselinck

Planckaert-schoonzussen Stephanie en Magali zijn beste vriendinnen: “Verhuizen naar Frankrijk? Da’s niet evident”

ShowbizzVoorgoed naar Frankrijk verhuizen of in de Ardennen blijven wonen? Wat er ook gebeurt, de kinderen zullen altijd de prioriteit zijn van Stephanie Planckaert (32) en Magali Van Houtte (35). Over dat thema zijn de schoonzussen het roerend met elkaar eens. Vanaf vandaag ziet u hen en de hele bende weer aan het werk in ‘Château Planckaert’. De schoonzussen vertellen in dit dubbelinterview ook honderduit over hun goede band, de vriendschap tussen hun kinderen en het leven in de Planckaert-clan. “We waken erover dat we ook genoeg tijd apart met ons gezin kunnen doorbrengen.”

4 reacties

 • Martin de smet

  1 maand geleden
  Mooie programma gewone super mensen 👍
 • francois nys

  1 maand geleden
  NYS Het zijn vooral 2mooie vrouwen steeds open en positief en nog intelligent ook ze hebben hun zaken talent al bewezen in b&b , nog veel plezier en geluk samen
 • Jef Bamps

  1 maand geleden
  Er wordt gelachen met die familie maar eigenlijk zijn wel toffe mensen
 • Benny Jackobs

  1 maand geleden
  Ken hen niet persoonlijk maar dat zien er me 2 topwijven (zeer respectvol bedoelt) uit. Kan me voorstellen dat ze het geregeld niet makkelijk hebben maar denk dat ze het steeds onder controle hebben. En geef toe, ze mogen allebei nog gezien worden ook. Die buitenlucht doet precies echt wonderen. ;-) succes in jullie verdere leven.
 1. Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Showbizz-verhalen van de dag.

  Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Show­bizz-verhalen van de dag.

  Sinds kort kan je elke dag de leukste Showbizz verhalen terugvinden als ‘Stories’ in de HLN-app. Wie Snapchat, Tik-Tok of Instagram gebruikt, is al vertrouwd met het concept ‘Stories’. Je kan dit het best vergelijken met het ‘bladeren’ door een magzine, maar dan digitaal. Leun dus even achterover en ontdek vandaag nog de nieuwste Showbizz Stories via het kanaal Showbizz in de HLN-app.