HILVERSUM - De NTR heeft de cast en crew van Sesamstraat "al jaren erg minachtend behandeld, als freelancers". Dat stelt Renee Menschaar, de poppenspeler die al meer dan drie decennia gestalte geeft aan Pino in het iconische kinderprogramma. De NTR maakte vorig week bekend dat in elk geval de komende twee jaar geen nieuwe afleveringen of sketches worden gedraaid.
Volledig scherm
HILVERSUM - De NTR heeft de cast en crew van Sesamstraat "al jaren erg minachtend behandeld, als freelancers". Dat stelt Renee Menschaar, de poppenspeler die al meer dan drie decennia gestalte geeft aan Pino in het iconische kinderprogramma. De NTR maakte vorig week bekend dat in elk geval de komende twee jaar geen nieuwe afleveringen of sketches worden gedraaid. © ANP Kippa

Pino helemaal uit zijn lood geslagen: “We worden al jaren minachtend behandeld in Sesamstraat”

TVDe Nederlandse publieke omroep NTR heeft de cast en crew van Sesamstraat “al jaren erg minachtend behandeld, als freelancers”. Dat stelt Renee Menschaar, de poppenspeelster die al meer dan drie decennia gestalte geeft aan Pino in het iconische kinderprogramma. 

0 reacties