Pikante beelden: Vlaamse actrices in onthullend filmpje voor Antwerps lingeriemerk

Marie Vinck en Ella-June Henrard 'acteren' voor Antwerps lingeriemerk

JUDITH

Het Antwerpse lingerielabel Judith heeft een topcast gestrikt. Ter promotie van haar tweede collectie liet ontwerpster Judith Van Herck een mood video maken om haar ontwerpen aan de wereld te tonen. Missie geslaagd! 

In de video is te zien hoe een in lingerie gehulde Marie Vinck in zwart-wit door de stad paradeert en zweven we actrice Ella-June Henrard achterna in een romantisch weilandschap. We ontwaren ook fotomodel Gudrun Ghesquière, de voormalige vriendin van Matteo Simoni. 

De mood video lijkt wel de trailer van een nieuwe Vlaamse kaskraker. Eveneens door de hoogwaardige beeldkwaliteit. Van Herck kreeg bij de realisatie de hulp van enkele grote namen uit de filmwereld. Zo stond Erik Bulckens in voor de regie en nam Brecht Goyvaerts het camerawerk voor zijn rekening. 

De video mist alvast z'n effect niet en zou tot het betere 'reclamestuntwerk' kunnen gerekend worden. Al was het voor de ontwerpster, die als gediplomeerd costumière ook voor theater- en filmproducties aan de slag gaat, gewoon de meest natuurlijke manier om haar collectie aan de wereld te tonen. 

"Ik denk niet in foto’s, maar in bewegend beeld door mijn achtergrond en jarenlange aanwezigheid op set. Ik wilde personages creëren, bij wie je kan zie hoe de lingerie zit als ze bewegen."

Tip voor de feestdagen: er is een webshop! 
44 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Chris Van Leuven

  @ Jan Deprins: ik heb het over grensoverschrijdend gedrag. Kijken mag, aankomen niet. Als jij die vrouwen als lustobject beschouwt dan is dat jouw goed recht. En misschien willen ze dat ook ergens wel. Maar dat geeft anderen niet het recht de grens te overschrijden die deze vrouwen zelf trekken.

 • Arkadiusz Sekula

  Goed job! Volgens mij niet pikant want lingerie kon anders niet tonnen toch...ik vind dat dat better dan beha's reclame op bushalte's.... Proficiat!

 • Jan Deprins

  @chris van leuven: enerzijds bevestigen deze actrices voor het mooie geld het beeld van de vrouw als lustobject, anderzijds zijn ze verontwaardigd als iemand ze zo beschouwt. Het gaat over de hypocrisie, niet over aanraken of kijken.

 • Hubert Wouters

  Moeke zal 'not amused' zijn.

 • Jos Pros

  Mv is een even grote del als haar moeder. En dan maar klagen over grensoverschrijdend gedrag. Zoeken het zelf. Hebben weinig of geen zelfrespect