Exclusief voor abonnees

Pieter Loridon viel 19 kilo af door elke dag 17 uur te vasten: “Ik voel mij scherper worden met de minuut”

Photo News / Pieter-Jan Vanstockstraeten
Pieter Loridon (47) was vroeger een man die het breed zag. Hij had een groot lijf, veel bekendheid, veel horecazaken en veel praat. Vandaag is hij 19 kilo afgevallen, en vooral een meer uitgepuurde en gebalanceerde versie van zichzelf. Zijn passie is thee en hij vast elke dag 17 uur: “Het probleem met continu eten is dat je leeft van de ene insulinestoot naar de andere.” Gesprek bij een kop matcha waarin we ons even verslikten: "Ik wil een oude, gezonde, sexy motherfucker worden."

Je hebt 6% van dit artikel gelezen
17 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • David Hermans

  Ikzelf doe al sinds mijn geboorte aan 'intermittent fasting'. Van het moment dat ik 's avonds ga slapen tot ik 's morgens wakker word eet ik niets. Werkt inderdaad perfect!

 • Marc Spandel

  Moeilijk te begrijpen 17u vasten? dan blijft er amper 7u over om te slapen en 1 keer goed te eten. Conclusie: ofwel slaapt hij nooit meer dan 6u, ofwel eet hij gewoon niet meer. Ach ja, voor hier reacties op komen... tijdens het slapen vast je uiteraard ook! Dus als die 'vaster' daar 9u slaap aftrekt, 'vast' hij in feite 17-9= amper 8 uur! dit noemt een Laridon- rammadan.

 • Karim Krino

  Ali Hajou Daarom vasten de moslims 1 maand per jaar De ramadan dus al 1500 jaar niet omdat het moet maar om het lichaam en geest de rust te geven goed voor af te vallen goed voor de organen hersenen huid enz... men moet dit bezien als een groot onderhoud van ons lichaam

 • Mi Janssens

  Ik denk dat iedereen nu wel al op de hoogte is van intermittent fasting dus niets nieuws onder de zon. En ik denk dat Peter Loridon het nieuwe buskruit niet heeft uitgevonden. Zijn thee kan iets bij brengen.Hopelijk krijgen we eens iets nieuws onder de zon.

 • Marc LInden

  man komt bij vrienden en zegt ik word overmorgen 100 jaar en dat gaan we vieren. Vriend vraagt en hoe ben je zo oud kunnen worden...".geen alcohol, geen sigaretten ,dieetvoeding en niet teveel sex"., antwoordt de bijna jarige; waarop de vriend vraagt en hoe denk je dat dan te gaan vieren?