Pieter Cooreman is de allereerste Joe Lage Landen Ster: “Vorig jaar sliep ik nog in m’n auto op carpoolparkings”

ShowbizzPieter Cooreman (49) is vrijdag verkozen tot de eerste Joe Lage Landen Ster ooit. Hierdoor mag hij deze zomer optreden op het legendarische podium van ‘Tien Om Te Zien’. Dat hebben de Joe-luisteraars samen met juryleden Jelle Cleymans, Isabelle A en Raf van Brussel beslist. 

0 reacties

 1. "Stien Struis is op pensioen en Berend Brokkenpap is nu hondentemmer", de echte reden waarom Piet Piraat een nieuw maatje zocht
  Showbits
  2

  "Stien Struis is op pensioen en Berend Brokkenpap is nu hondentem­mer", de echte reden waarom Piet Piraat een nieuw maatje zocht

  In de theatertour van Piet Piraat duikt een nieuwkomer op: Remi De Smet (21) bekend van ‘K2 zoekt K3' kruipt in de huid van Bertus Bandiet. De nieuwe show gaat vandaag in Puurs in première. Maar opvallend: Berend Brokkenpap, Stien Struis en Steven Stil zijn er dus niet meer bij. Jarne spreekt met Dirk Van Vooren, die jarenlang gestalte gaf aan Steven Stil. “We hebben jammer genoeg het momentum van 20 jaar Piet Piraat gemist door de coronacrisis. Of mijn personage ooit nog terugkeert? Ik kan zeker nog altijd in de piratenbroek van 20 jaar geleden”, vertelt hij in een nieuwe Showbits.
 2. GEZIEN? ‘Wie zoekt die wint’: “En plots zag je een zorgzame moeder transformeren tot een bezeten geldgraaier”
  PREMIUM
  TV
  1

  GEZIEN? ‘Wie zoekt die wint’: “En plots zag je een zorgzame moeder transforme­ren tot een bezeten geldgraai­er”

  Hoe ver gaat de Vlaming om 100.000 euro extra op de bankrekening te kunnen zetten? Heel ver, zo bleek uit de eerste aflevering van het VTM-programma ‘Wie zoekt die wint’. In een halfuur tijd moest een gezin daar op zoek naar geld dat door ‘verstop-experts’ werd weggemoffeld in hun woning. Een lastige queeste, onder de olijke begeleiding van Jens Dendoncker. Zorgde de aanwezigheid van de “Tom Cruise van VTM” ook voor topentertainment? Of was dit reality-vehikel een brug te ver? “Jens Dendoncker komt met alles weg. Zelfs met presenteren in een schapenkostuum.”
 1. Pommelien Thijs: “Zeer fijn om voor jongeren iets te kunnen betekenen”
  Showbits
  1

  Pommelien Thijs: “Zeer fijn om voor jongeren iets te kunnen betekenen”

  Gisterenavond kwam de ‘JEZ!’-feestweek aan zijn eind. De goedendoelenactie voor jongeren bracht meer dan drie miljoen euro op. Ondanks het slechte weer zakten heel wat mensen af naar het Eilandje in Antwerpen. Dat was voornamelijk het geval voor publiekslieveling Pommelien Thijs. Zij is dan ook een rolmodel voor heel veel jongeren. Showbits-reporter Desna trok naar de slotshow in Antwerpen en sprak met Pommelien Thijs en de andere gezichten over hun rol voor jongeren. Bekijk het in deze nieuwe Showbits-video.
 2. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.