Piet Huysentruyt trekt met restaurant Likoké naar Antwerpen

Likoké, het sterrenrestaurant van Piet Huysentruyt en zijn zoon Cyriel, vind je normaal gezien alleen in Les Vans in Zuid-Frankrijk. Maar voor één maand brengen de mannen het naar Antwerpen.

Tijdens het Part of Antwerp-festival, dat doorgaat van 14 tot 15 augustus, openen ze het restaurant Waterfront. Daar serveren ze de keuken van Likoké aan de Antwerpse bezoekers. En dat aan een aantrekkelijk prijskaartje: voor een menu van vier gangen betaal je slecht 55 euro. Zes gangen kosten je 79 euro. In het Waterfront huist elk jaar een nieuwe sterrenchef. Vorig jaar konden we op Seppe Nobels rekenen.
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Frank Elen

  Dan zal ie net bij ons en vrienden een slechte dag gehad hebben. Ik ga het zeker in Antwerpen nog eens proberen!

 • Marc Hertoghs

  Wij zijn heel vriendelijk ontvangen in Les Vans. De zoon was een uitstekende gastheer

 • Mike Vanderkerken

  Bij ons was zijn zoon een fantastische gastheer. Ook de rest van het personeel was top. Een absolute aanrader.

 • Frank Elen

  Dan hoop ik dat zoonlief iets vriendelijker en minder arrogant is dan in hun restaurant in Frankrijk. Het eten was subliem maar arrogantie ten top. Ik hoopte eigenlijk dat dit lag aan een slechte dag van zoonlief maar inmiddels zijn 2 bevriende koppels ook geweest beide op een ander moment en hun eerste reactie was idem... eten subliem maar zeer onvriendelijke en vooral botte bediening. Nochtans moeten ze voor die prijs beste wel eens lachen me dunkt!