Kristof Ghyselinck
Volledig scherm
© Kristof Ghyselinck

Piet Huysentruyt gestrand in Zuid-Afrika

ShowbizzEén van Vlaanderen’s bekendste televisiechefs maakt vanavond zijn opwachting in ‘Mijn Keuken, Mijn Restaurant’. Niemand minder dan Piet Huysentruyt zal plaatsnemen aan tafel om de gerechten van de deelnemers aan zijn kritische oog - en smaakpapillen - te onderwerpen. Al zit hij tegenwoordig wel vast in Zuid-Afrika.

2 reacties

 • Tom Der Kinderen

  3 jaar geleden
  @Franciscus , slimme mensen hebben hun vakantie afgezegd of zijn a la minute teruggekeerd naar hun land toen duidelijk werd dat dit corona virus een wereldwijde pandemie zou worden, daarnaast zijn er mensen zoals u die zich het centrum vd wereld wanen en nu wenen en klagen maar waar het probleem zich grotendeels situeert in hun reactie en inschattings vermogen. Het staat u vrij van een privejet te huren.
 • Lea Vandervorst

  3 jaar geleden
  Franciscus Vander Elst Ik ben geen BV maar wij zitten ook vast in Spanje, dit is binnen Schengen en toch kunnen wij ons niet meer verplaatsen, zelf als we al de regels respecteren, is dit Europa ?
 1. Axl Peleman (52) en Bart De Wever (52) vertellen waarom ze geen alcohol meer drinken: wat is de impact daarvan op je lichaam?
  PREMIUM

  Axl Peleman (52) en Bart De Wever (52) vertellen waarom ze geen alcohol meer drinken: wat is de impact daarvan op je lichaam?

  Van Dry January tot Tournée Minérale: een maand lang geen alcohol drinken wordt elk jaar opnieuw aangemoedigd. Voor Axl Peleman en Bart De Wever is daarentegen élke maand een alcoholvrije. Ze vertellen over hun beslissing om te stoppen met alcohol en welke veranderingen dat voor hen heeft meegebracht. Professor huisartsgeneeskunde Bert Aertgeerts legt ook uit wat langdurig drinken met je doet: “In het slechtste geval krijg je schade aan de hersenen die leidt tot geheugenstoornissen.”