Darya Gantura en Rosalie Charles. Darya speelt in 'Red Sandra' Olga, de mama van Sandra (Rosalie).
Volledig scherm
Darya Gantura en Rosalie Charles. Darya speelt in 'Red Sandra' Olga, de mama van Sandra (Rosalie). © Kristof Ghyselinck

Piepjonge Rosalie Charles maakt acteerdebuut in ‘Red Sandra’: “Ze is een natuurtalent, dat merk je aan alles”

Film“Verschillende kindjes wilden de hoofdrol spelen, maar ik werd gekozen.” En dus is het piepjonge toptalent Rosalie Charles (10) te zien in het waargebeurde ‘Red Sandra’, de prent van regisseursduo Lien Willaert en Jan Verheyen die woensdag z’n Belgische première kent. Actrice Darya Gantura kroop in de huid van mama Olga, en kreeg er meteen een surrogaatdochter bij. “Ik heb haar zelfs Russisch geleerd.”

 1. 
RECENSIE. ‘La Casa de Papel 5.2’: “Een emotioneel adieu”
  TV
  2

  RECENSIE. ‘La Casa de Papel 5.2’: “Een emotioneel adieu”

  De makers van ‘La Casa de Papel’ hebben genoeg met de voeten van hun fans gespeeld. Het langverwachte vijfde seizoen werd niet alleen in twee delen opgesplitst, waartussen een radiostilte van maar liefst drie maanden gaapte, deel één bevatte ook één van de meest schokkende momenten uit de geschiedenis van de Netflix-hit. Of u in dit slotstuk nog meer emotionele uppercuts zult moeten incasseren? Of het vanaf hier enkel beter wordt? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.
 2. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
  Sparen

  Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

  Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.