VRT
Volledig scherm
PREMIUM
© VRT

Piepjong trio voor Warmste Week wel erg vroeg bekend: “Ze zeggen wel eens: ‘zorgen voor later’, maar wij zíjn later”

MuziekZo jong, zo ambitieus en zodanig met de juiste stem. De VRT stuurt Kawtar Ehlalouch (MNM), Gloria Monserez (Ketnet en Studio Brussel) en Stéphan Tanganagba (‘Iedereen Beroemd’) de ether in om eind dit jaar De Warmste Week te coveren. Drie prille twintigers en voor het eerst niet enkel afkomstig van Studio Brussel. Gisteren hintte de openbare omroep totaal onaangekondigd en in het midden van de zomer - opvallend vroeg - naar hun solidariteitsactie, vandaag volgt een officiële mededeling. Wij stellen u het nieuwe Warmste Trio nu al kort voor. 

2 reacties

 • michel vandewiele

  3 weken geleden
  Eindelijk nieuw jong bloed, ze krijgen een enorme kans en ze gaan dat fantastisch doen. Sommige figuren waren al een beetje versleten.
 • Rik Tammenaars

  3 weken geleden
  Je zal maar een diploma hebben en ervaring als radiomaker en weten dat je nooit aan bod zal komen wegens te blank. Zelf mensen die niets met radio te maken hebben krijgen eerder een kans.
 1. Advocaten van R. Kelly spreken zich uit tegen nieuw bewijsmateriaal
  Celebrities

  Advocaten van R. Kelly spreken zich uit tegen nieuw bewijsmate­ri­aal

  Vorige week raakte het nieuws bekend dat de aanklagers nieuw bewijsmateriaal verzameld hebben tegen de 54-jarige R.Kelly. Zo zou de Amerikaanse zanger onder meer een 17-jarige jongen misbruikt hebben. De advocaten van Kelly willen nu voorkomen dat de juryleden deze nieuwe getuigenis te horen krijgen. Volgens het juridische team van de zanger kan het de juryleden namelijk op een negatieve manier beïnvloeden.
 2. RECENSIE. ‘Sexy Beasts’: “Probeer maar eens te muilen met een aap terwijl uw gespleten kin in de weg zit”
  TV

  RECENSIE. ‘Sexy Beasts’: “Probeer maar eens te muilen met een aap terwijl uw gespleten kin in de weg zit”

  Singles die het beu zijn om op hun uiterlijk beoordeeld te worden en op zoek zijn naar die magische klik met die speciale iemand. Dat klinkt niet alleen als een fabeltje, dat ziet er in de datingkosmos van ‘Sexy Beasts’ ook zo uit. Maar zal deze mengeling van ‘Blind Date’ en ‘The Masker Singer’ u ook kunnen betoveren? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.